Staţiunea Venus, „vedeta“ litoralului românesc în acest sezon!

0
2037
07-Romania - beautiful country Mangalia-6-Venus-spre-Saturn by Claboo media (Medium)

LITORAL TV: Staţiunea Venus a găzduit, în acest week-end, şedinţa comună a comisiilor de specialitate din cadrul Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT). Evenimentul a fost urmat de o întâlnire cu hotelierii din sudul litoralului, care au putut, astfel, să îşi prezinte propriile idei şi propuneri pentru sezonul estival 2017.

Concluziile întâlnirii ne-au fost prezentate de către Adrian Voican, Preşedintele Asociaţiei de Promovare Prahova şi lider al Comisiei de Turism Intern. Acesta spune că și în actualul sezon estival sudul litoralului şi-a continuat trend-ul ascendent înregistrat în ultimii ani, staţiunea Venus fiind „vedeta“ schimbărilor în bine în privința cererilor de vacanţe la malul mării.

Preşedintele Comisiei de Turism Intern susține că, pe lângă eforturile financiare făcute de investitorii din sud, este necesară şi o implicare a autorităţilor locale pentru completarea investiţiilor agenţilor economici. În plus, spune Adrian Voican, lăţirea plajelor ce urmează a fi demarată în sud, chiar din acest an, va completa „tabloul“ unui litoral românesc renăscut, după mai bine de 30 de ani.

08-Romania - beautiful country Mangalia-5-Venus-Jupiter by Claboo media (Medium)

În ceea ce priveşte vânzările pachetelor turistice pe litoralul sudic, cifrele sunt mai mult decât grăitoare.

În privinţa ofertei de evenimente în zonă, Adrian Voican afirmă că Vama Veche, Mangalia şi cele şase staţiuni ale sale, au început să ofere oportunităţi de divertisment ceva mai numeroase.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

În privinţa promovării zonei de sud a litoralului, se ştie că Mangalia s-a „rupt“ de Asociaţia Litoral-Delta Dunării în urmă cu patru ani. Însă, din declaraţiile Corinei Martin, preşedintele asociației, promovarea făcută de acestă structură la târgurile de turism internaționale include şi zona de sud.

Taxa de promovare de la Mangalia a fost eliminată anul trecut, prin decizia Consiliului Local. Însă, chiar şi colectată, spune Corina Martin, această taxă ar fi trebuit să nu rămână în mâinile funcţionarilor instituţiei publice, ci să se „întoarcă“ spre reprezentanţii agenţiilor din turism, după modelul Constanţei.

Mai mult, pe tvlitoral.ro, 10 iulie 2016.

(Foto: Claboo Media).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply