La Teatrul de Vară din Jupiter, două premiere: Trupa COCO și Sarmale cu dragoste!

0
588
starshiners.ro%20

Trupa COCO, în premieră, la Teatrul de Vară din Jupiter!

Nu rata cel mai tare concert, Miercuri, 6 Iulie!

trupa_coco-

     Dupa o perioada de 10 ani petrecuti la Formatia Compact, unde a avut un rol  important la renasterea formatiei, s-a hotarat sa paraseasca formatia din motive personale. Adrian Coco Tinca s-a decis sa-si infiinteze la Brasov  formatia de muzica rock ,,Trupa Coco,, alaturi de Robert Risteiu-tobe, Gabriel Voicu – chitara solo si Monel Puia – keybord.
     ,,Trupa Coco,, lanseaza pe youtube in luna martie 2014 primul cantec care se numeste ,,Raspuns” – muzica si versuri Adrian Coco Tinca si spre surprinderea membrilor formatiei, in prima zi de la postare aduna peste 5000 de vizualizari.
     Primul album muzical a aparut in octombrie 2014 si se numeste ,,Invingator,,. La finalul anului 2015 formatia a adunat peste 50 de concerte. Muzica trupei ,,Coco,, este difuzata pe radiourile nationale si internationale (comunitatiile romanesti). In topul celor mai bune cantece in anul 2015 la emisiunea ,,Psihologul Muzical,, cantecul ,,Mi-e dor de tine,, s-a clasat pe locul 6 din 100 de cantece. Anul 2016 incepe cu un Turneu National de promovare al discului ,,Invingator,, si a cantecelor noi : “Ploaia”, “Pentru Prieteni” si “O viata cu tine”.
     Biletele pot fi achizitionate de la Casieria Teatrului de Vara Jupiter (program 16.00-22.00),  din recepțiile hotelurilor partenere Cohotels (Hotel Delta, Hotel California) sau online de pe www.evenimentelitoral.ro pret bilet, 30 lei / pers.

Vineri, 8 Iulie, Sarmale cu dragoste

     Vineri, 8 Iulie, Magda Catone si Marius Rizea va invita sa degustati  o portie de “Sarmale cu dragoste”. Este vorba despre o comedie in regia Ivonei Boitan care se va juca, de la ora 21.00, la Teatrul de Vara din Jupiter. Este o piesa despre un el si o ea, mai tomnatici, mai trecuti de prima tinerete, mai putin plini de sperante, in schimb tolba de diagnostice. Si ei se intalnesc astepand la medic. Din vorba in vorba, din analiza in analiza, descopera ca au multe in comun. Cardiologul, fumatul, Craciunul si, mai ales, sarmalele!

sarmale_cu_dragoste-

     Din una intr-alta, ii descoperim din nou la medic, dupa zece ani, de data aceasta casatoriti si asteptand la gastroenterologie, fiindca sarmalele ei combinate cu pofticiosul din el, nu dau bine. Peste inca zece ani, iata-i pe cei doi din nou la medic. El are Alzheimer si ea are grija de el. Si tot asa… viata, ca o continua asteptare la medic, sau asteptarea unui om potrivit, sau asteptarea unui moment prielnic. Este o piesa despre asteptare, despre raportarea frustranta la un model de viata perfect care impune, desigur, si un partener pefect.
    Din distribuţia piesei fac parte doi dintre cei mai îndrăgiţi şi populari actori ai momentului: Magda Catone şi Marius Rizea, care îi întruchipează pe Mimi şi Lică, şi împreună devin Mimilică, cel mai hilar cuplu posibil.
      Pret bilet: 30 de lei pentru adulți (pentru primul copil, intrarea este libera, la al doilea copil se percepe bilet).
     Biletele se pot achizitiona de la Casieria Teatrului de Vara Jupiter intre orele 16:00 – 22:00,  sau online de pe www.evenimentelitoral.ro

Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook


Piese auto și accesorii pentru toate tipurile de autoturisme, în Mangalia, lângă Casa Tineretului:
piese-auto-mangalia.roLocuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply