SCANDAL SÂNGEROS LA MANGALIA. Doi frați au fost ÎNJUNGHIAȚI în plină stradă de un tânăr!

1
398

scandal-sangeros-la-mangalia

Doi frați în vârstă de 24, respectiv 21 de ani, au fost la un pas de moarte, noaptea trecută, după ce au fost înjunghiați de un tânăr pe o stradă din Mangalia.

Totul s‑a întâmplat pe strada Portului din Mangalia. Agresorul, un tânăr de 20 de ani, înarmat cu un cuțit, i‑a atacat pe cei doi frați din localitatea Dobromir, dar care locuiesc fără forme legale în Mangalia.
Potrivit unor surse, agresorul, care lucrează la Șantierul Naval DMHI Mangalia, ar fi fost bătut de cei doi frați, iar ulterior, pentru a se răzbuna, a luat cuțitul și i‑a atacat.
Unul dintre frați a fost înjunghiat în spate, în timp ce cel de-al doilea a fost înjunghiat în picior. Ambii au fost transportați de urgență la spital, iar medicii i‑au băgat în sala de operații pentru a le salva viața.
Între timp, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de tentativă de omor și va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

sur­sa: reporterntv.ro, 20.06.2016.


Fol­low us: @MangaliaNews, on Twit­ter and Man­ga­li­a­News Punc­tRo, to Face­bo­ok
Locuri de mun­ca in Man­ga­lia:
Jobs by neuvoo.ro


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

1 COMENTARIU

  1. Daca poli­tia nu face drep­ta­te, de ace­ea se ajun­ge la ast­fel de cazuri, la rela­ta­rea situ­a­ti­ei dau din umeri ca nu ai mar­tori si noi avem un nebun dea­su­pra noas­tra, la bloc, de ani isi bate joc de noi cu zgo­mot soc in tim­pul nop­tii, dupa mul­te sesi­zari la admi­nis­tra­tie si poli­tie, ne-am con­so­lat cu 2 per­ne pe cap si dopuri in urechi !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele