Singur, într-o luptă cu morile de vânt. Un consilier local cere sprijinul locuitorilor Mangaliei

0
1001

farmec.ro
carturesti.ro%20
dobrogea1-l-m-

“In luna martie, cetățenii Mangaliei au semnat o petiție cetățenească pentru inițierea unui proiect de HCL, în ceea ce priveste realizarea de utilități si tramă stradală în Dobrogea 1. În 4 aprilie s-a întrunit ședința de consiliu local, ședință convocată legal de către cetățeni. A fost primul proiect de Hotărâre de Consiliu Local din Mangalia inițiat de către cetățeni. (Conform legii este nevoie de semnăturile a peste 5% din cetățenii Mangaliei cu drept de vot.)

Din păcate, totul a fost în zadar. Situația în Dobrogea 1 s-a agravat. Serviciul ADPP, care avea autorizațiile pentru realizarea sistemului de canalizare si buget aprobat, și-a sistat activitatea deoarece dl primar dorește să propună desființarea lui in prima ședință de Consiliu Local.

Indiferent care sunt intențiile domnului primar, realitatea este că situatia din tot cartierul Dobrogea s-a înrăutățit. Buruienile au crescut și au sălbăticit zona, utilitățile lipsesc în continuare, iluminat public nu există, s-au adunat mormane de gunoaie. S-au înmulțit șerpii, șobolanii, etc, oamenii traiesc în condiții de sălbăticie urbană.

În fiecare zi parcurg orașul pe jos și mă întorc îndurerat acasă. Noaptea este întuneric în oraș, faleza este întunecată, în plin sezon portul vechi este întunecat și deteriorat, în schimb ziua becurile iluminatului public sunt aprinse. Gropi in carosabil, buruieni în spațiile verzi, orașul este cenușiu și pare ca părăsit.

Mă simt singur într-o luptă cu morile de vânt. Am nevoie să fiu susținut de către locuitorii orașului, altfel nu am nicio putere, oricât de consilier sunt in Consiliul Local.

Fac apel la toți consilierii locali să mi se alăture și să gândim soluții pentru oraș, solicit executivului să le aplice și să asculte de nevoile cetățenilor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Conform legii, consilierii locali au obligația să țină audiențe cu cetățenii.

(Albumul contine si fotografii de la cetateni.)”

2dobrogea1 (Small)

1dobrogea1 (Small)3dobrogea1 (Small)

4dobrogea1 (Small)5dobrogea1 (Small)6dobrogea1 (Small)

Ozzy Menabit, consilier local, Mangalia, joi, 30 iunie 2016.




piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply