Pe lângă victoria zdrobitoare în alegeri, edilul Mugur Mitrana şi-a adjudecat şi 14 din cei 15 consilieri!

1
1197

Mugurel_Mitrana_23August

Editia de SudUnul dintre cei mai iubiţi primari din judeţul Constanţa este fără doar şi poate Mugur Mitrana care păstoreşte comuna 23 August din care fac parte şi satele Moşneni şi Dulceşti. La alegerile locale din 5 iunie, edilul a câştigat fără drept de apel cel de al cincilea mandat, reuşind să obţină un procent de peste 95%!

Un succes răsunător l-a avut şi în Consiliul Local 23 August. Astfel, partidul din care face parte, respectiv PNL, a reuşit să acumuleze 14 mandate din 15 existente. Cel de-al 15-lea a revenit unui consilier de la UDTTMR.

Deoarece fac echipă bună, edilul Mugur Mitrana a mizat tot pe Dan Truşcă pentru funcţia de viceprimar. Întrebat care este secretul pentru care cetăţenii îl votează aproape în totalitate la fiecare scrutin, primarul Mugur Mitrana a declarat pentru „Ediţia de Sud”:

„Aici, suntem o comunitate foarte unită, nu ne supărăm, nu ne certăm. Eu fiind om al locului, îi respect şi-i ajut pe oameni cu tot ceea ce au nevoie, inclusiv când vine vorba despre problemele personale, de familie. De asemenea, parcurg comuna la pas aproape săptămânal şi discut cu fiecare persoană în parte. Acest lucru îl fac mereu, nu doar în campania electorală, cum fac atâţia alţi primari. Acesta este secretul, să le arăţi oamenilor că îţi pasă de ei şi de nevoile lor tot timpul anului, nu doar în apropiere de alegeri”, a spus edilul din 23 August.

Despre realizările şi proiectele în derulare vom reveni, pe larg, într-un material viitor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sursa: editiadesud.ro, Miercuri, 29 iunie 2016.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

Leave a Reply