Încă 25 de posturi libere la hotelurile M.A.I.

0
1893

hoteldianasaturn-

     Din cele peste 200 de posturi scoase la concurs în hotelurile Ministerului Afacerilor Interne de pe litoral, mai sunt libere încă 25 de joburi. Angajările se fac prin Direcţia de Asigurare Logistică Integrată, pe perioadă determinată de trei luni, pentru cele zece posturi disponibile (opt de ospătar, un barman, un muncitor-deservire restaurant) la Hotelul „Meridian“ din Mamaia, zece (trei cameriste, patru muncitori, doi ospătari, un barman) la hotelul „Diana“ din Saturn şi cinci (patru ospătari şi un muncitor) la Hotelul „Piersicul“ din staţiunea Neptun.

     Candidaţii trebuie să îndeplinească mai multe condiţii printre care: o stare de sănătate corespunzătoare şi să nu aibă condamnări definitive. Printre cerinţele cerute pentru a ocupa aceste posturi sunt: studiile gimnaziale şi calificare pentru posturile de ospătar şi barman.

     Dosarele de înscriere se pot depune până la data de 27 iunie 2016, iar după etapa de selecţie va avea loc proba practică şi interviul, iar rezultatele finale vor fi afişate pe 21 iulie 2016. Fiecare etapă cuprinde şi o perioadă dedicată depunerii şi rezolvării contestaţiilor.

     Mai mult în observator.ro, miercuri, 22.06.2016.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook

Publicitate https://www.mangalianews.ro/



Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply