Galerie foto – Acţiune de ecologizare în Mangalia şi Neptun

0
785

ecologizare-mangalia-neptun1

„Noi şi natura” sunt trei cuvinte care vor rămâne întipărite în mentalitatea celor peste 100 de tineri care au particiat weekendul trecut la o acţiune de ecologizare desfăşurată în sudul litoralului românesc.

Proiectul „Noi şi natura”, derulat prin ONG-ul Destiny Mangalia, a strâns sâmbăta trecută peste 100 de voluntari, printre care elevi şi profesori ai unităţilor de învăţământ liceal din oraş, care au curăţat zona insulei şi plaja din oraşul Mangalia, zona parcului Diana de la ieşire din oraş, cât şi împrejurimile celor două lacuri din Neptun.

ecologizare-mangalia-neptun2

Pe lângă acţiunea propriu-zisă de ecologizare, voluntarii au participat şi la un dialog interactiv pe tema protecţiei mediului înconjurător, desfăşurat la Cercul Militar din oraşul Mangalia. Mai mult, cei mai norocoşi voluntari au fost premiaţi în cadrul unei tombole organizate de ONG-ul Destiny Mangalia, în cadrul unei petreceri realizate după acţiunea de curăţenie.

La finalul evenimentului de ecologizare, tinerii şi-au exprimat dorinţa de a mai participa la astfel de acţiune.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

„În lumea noastră, nu se poate om fără natură și nici natură fără om. Totuşi, în zilele noastre, natura a ajuns să se se confrunte cu multe probleme. Defrişări masive, poluarea apelor, emisiile de gaze cu efect de seră sunt doar trei dintre aceste probleme. Cauzate de oameni, din păcate. Noi credem că mentalitatea lor poate fi schimbată! De aceea, am participat la această acţiune!”, a declarat unul dintre voluntari.

Mai mult, în observator.ro, Miercuri, 22.06.2016.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply