Weekend prelungit de Rusalii. Ce tarife vor găsi turiștii pe litoral

0
838

mare_rusalii-

Toate drumurile duc la mare în acest weekend! În Vama Veche nu mai sunt locuri libere de cazare, iar în Mamaia este deja foarte aglomerat. Vremea caldă şi ziua liberă de Rusalii i-au determinat pe mulţi să plece de acasă. Se estimează că 40.000 de români vor ajunge zilele acestea la malul mării.

Prețurile pe litoralul românesc au rămas la fel ca la începutul sezonului. Astfel o noapte de cazare la un hotel de 2 stele din Mamaia pornește de la 150 de lei cu mic dejun inclus, în timp ce la trei stele poate ajunge la 350 lei.

Pentru cei care vor să petreacă weekendul la un hotel de 4 stele, o noapte de cazare costă 400 de lei, iar la 5 stele peste 500 de lei cu mic dejun inclus.

Prețuri ceva mai mici găsim în Vama Veche unde deja gradul de ocupare este de 100%. În Vamă o noapte de cazare la un hotel de 2 stele costă 150 de lei, la 3 stele 220 de lei, iar la 4 stele 300 de lei cu mic dejun inclus.

Toate drumurile duc la mare în aceste zile. Vremea caniculară dar şi weekendul prelungit sunt motive suficiente pentru ca românii să-şi mute domiciliul pentru câteva zile pe litoral. Iar asta se vede în gradul de ocupare al hotelurilor.

Mai mult, pe digi24.ro, 17.06.2016.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply