MESAJE ale candidatilor din Mangalia, după alegerile locale

0
712

primariamangalia

Radu Cristian: “Buna dimineata ! Am castigat un nou mandat de primar al municipiului Mangalia. Doresc sa multumesc tuturor sustinatorilor. Ca si pana acum, voi fi primarul tuturor!”

_________________________________________________________________________________________

“Ieri, (n.r. duminica, 5 iunie) cetatenii Mangaliei au decis cine sa administreze orasul pe urmatori 4 ani…regret ca nu este echipa noastra aceea…..dar in democratie, cetatenii decid …
Multumesc celor din echipa noastra care au muncit si au crezut in proiectele noastre. O echipa cu multi tineri, care, sunt convins ca vor fi un castig pentru viitorul comunitatii noastre.
Va multumesc tuturor celor care ne-ati sustinut si ati avut incredere in noi. Am simtit mereu cat de mult va iubiti orasul si pentru toate acestea va multumesc si sunt mandru ca am facut parte din aceasta echipa.
Tuturor cetatenilor Mangaliei le doresc sanatate si liniste sufleteasca. 
Cu stima si consideratie, 
Zanfir Iorgus.”

________________________________________________________________________________________

Bogdan Maganu:
“Mulțumesc celor care mi-au fost aproape, celor care m-au ales, precum si celor care nu m-au ales dar si-au exprimat votul! Urez succes noii echipe de consilieri locali , primarului, precum si dumneavoastră, tuturor locuitorilor Mangaliei!”

______________________________________________________________________________________

“Mangalia a votat, majoritatea a decis.
Vreau să le mulțumesc acelora care au crezut în mine, care mi-au acordat votul lor. Vreau să îi mulțumesc echipei mele, care a muncit enorm într-o campanie în care s-a pus mult suflet. Cel mai mare câștig al meu este dat de atât de mulți prieteni care mi-au fost alături și pe care îi apreciez pentru eforturile lor.
Am convingerea că dialogul și transparența trebuie să aibă prioritate. Am convingerea că implicarea tuturor celor care împărtășesc această convingere este premisa unui nou început.
Încă o dată, vă mulțumesc!”
Sorin Mihai, 6 iunie 2016.

________________________________________________________________________________________

Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook

Publicitate https://www.mangalianews.ro/



Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply