Stadiul lucrărilor la Aleea Teilor de pe faleza din Mangalia și la Parcul Evergreen (VIDEO)

2
846

Subtitlu: Pe unde ajung turiștii la plaja mare din Mangalia?

lucrari-aleea-teilor31mai2016

     Așa cum v-am obișnuit, am publicat periodic imagini despre stadiul lucrărilor pe Aleea Teilor de pe faleza Mangalia și de la Parcul Evergreen. Astăzi, 1 iunie 2016, așa stau lucrurile (sau lucrările), pe ambele șantiere, cum puteți vedea mai jos. STAU! Parcul, ca parcul, dar, întrebăm și noi – pe unde vor fi îndrumați turiștii să acceadă pe plajă? Prin Portul turistic, la Sud, sau pe la Siemens, în Nord? Pentru că, după cum vedem în imaginile filmate, toate cele trei căi de acces spre plajă – de la Cazino, President si Amicii, sunt “în lucru”, termenul de finalizare al lucrărilor de pe faleză fiind depășit cu mai bine de cinci luni de zile…

     În parcul ce ar trebui să fie mereu verde, vântul cântă “Ce-a fost verde, s-a uscat…”, pentru că  “Pe moloz a fost plantat…”, după cum se poate vedea aici:

parc_ever_green-10cmpamant-restul-moloz

     (Comentariu la foto: “Când am spus zilele trecute că au aplicat un metru de pământ peste placa de beton am greșit. Au pus de fapt 10 cm de pământ peste 1 metru de moloz și abia sub moloz este placa de beton. Vă miră, domnule primar, ca s-au uscat copacii și gazonul? Cine va plăti pentru această bătaie de joc?” Leo T.)

Comentariu: “Cum, in fiecare dintre noi este ascuns si un suflet de copil, astazi am mers in parcul nou. Am vazut in videoclipul electoral al primarului in functie, ca este verde si este gata. Cu gandul ca voi gasi multi copii fericiti, cu bucurie in ochi, alergand si desenand in parc, am oprit masina si am intrat. Am ramas stupefiat. Parcul este santier, verdele este gri. Copiii nu erau. M-am intrebat, de ce nu sunt muncitorii la lucru? Unde au plecat? Atunci am inteles. Totul a fost o minciuna, putin verde electoral si atat. Ce nu am inteles insa, daca pe noi ne-ati mintit, cu copiii ce-ati avut? Le-ati facut o mare surpriza de ziua lor… Distrugeti vise, sperante. Distrugeti tot…” (B.R.O.) – Miercuri, 1 iunie 2016.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


2 COMENTARII

  1. Las’asa…. Ce conteaza ca prostii orasului platesc taxe si impozite… Ce conteaza parerea lor… Ei “face” ce trebuie si asa cum trebuie…. Draga Primarie…. Nu conteaza cine te conduce pentru ca nu voi accepta sa fiu dirijat de un hot mai putin hot decat hotul…. Adica NU VOI VOTA PENTRU CA NU AM CE VOTA!! Si in acelasi stil rastit tin sa te anunt ca nu voi mai plati un leu la bugetul Primariei oricare ar fi el nea Prim Mare… Daca intrebi “De ce?”, O sa-ti raspund “Iete d-aia si pentru ca-ti bati joc de banii mei…” Spun “ei” pentru ca nu doar primarul este vinovat de starea actuala ci si consilierii fie ei actuali sau fosti…. Toti au fost de acord cu jaful iar cand s-a imputit treaba au parait barca si au inceput sa critice, culmea, munca lor de-a lungul a trei – patru ani de “consiliat”… Ca si acum 4 ani, aud din nou acelasi slogan: “Din doua rele o aleg pe cea mai putin rea”… Neavand alta optiune, ma vad nevoit sa-mi anulez singur votul… Dintre doi hoti nu vreau sa-l aleg pe “cel mai putin hot”…. Pentru ca daca va fi asa, voi cere ca evaziunea fiscala sa fie scoasa din CPC si CPF.. Deja este intreprindere nationala si toata lumea fura de la toata lumea indiferent de functie..

  2. Camerele video , amplasate la primarie nu merg . Ca nu se stie de ce .
    Faleza superioara , nu mai avem sa ne plimbam , ca nu se stie de ce .
    Va trebui sa ne plimbam pe jos , unde sint multe chioscuri ….

Leave a Reply