CU JUCĂRII, OFERIM UN LOC DE JOACĂ PENTRU COPII – proiect al Asociatiei de părinți și Grădinitei PP Nr.3 Mangalia

0
652

farmec.ro
carturesti.ro%20
oferaunlocdejoaca (Small)
     Dragi parinti si locuitori ai orasului Mangalia,
     Asociatia de Parinti “Primii 3 Pasi”, in parteneriat cu Gradinita nr.3 cu Program Prelungit din Mangalia, dă startul proiectului intitulat “CU JUCARII, CONSTRUIM UN LOC DE JOACA PENTRU COPII”.
     Proiectul vizează achizitionarea unui modul de joaca pentru curtea gradinitei si se desfasoara cu sprijinul parintilor si al autoritatilor locale. Fiecare copil din gradinita va dona doua jucarii, de marime medie sau mare, din pluș, plastic, lemn, metal, in stare buna de functionare. Colectarea se realizeaza la nivelul fiecarei grupe, in saptamana 16 – 20 mai 2016.
     Jucariile vor fi expuse pentru vanzare in cadrul unei expozitii cu vanzare organizate in data de Luni, 23 mai 2016, in fata gradinitei si Miercuri, 1 iunie 2016, pe platoul Casei de Cultura din Mangalia, intre orele 8:00 – 18:00. De asemenea, se pot realiza donatii sau sponsorizari pentru facilitarea derularii proiectului.
     Avem nevoie de sprijinul dumneavoastra pentru achizitionarea unui modul de joaca nou pentru prescolarii Gradinitei cu PP NR.3, Mangalia! Va multumim pentru că sunteti parteneri de incredere! 
     COPIII NOȘTRI MERITĂ UN LOC DE JOACĂ ADECVAT! 
     Cu stima, Slagiana Praisu,
     Presedinte al Asociatiei Parintilor” Primii 3 Pasi”, din cadrul Gradinitei cu PP nr. 3, Mangalia.

Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook





piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply