MANGALIA, SUB APE…

6
1559

Mangalia, sub ape! O ploaie puțin mai sănătoasă și sistemul de canalizare nu mai face față… Oare cine o fi de vină? Aaa, gata, stiu: consilierii… (O.E. – fb).

mangaliasubape1 mangaliasubape2 mangaliasubape3mangaliasubape4


Mangalia News, Luni, 16 mai 2016, ora 18:00.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


6 COMENTARII

  1. dar cretinii aia de pe strada din ce cauza sunt acolo ? cred ca lipsa de creier a lor

    puteti sa aveti mama canalizarii, la apa aia tot dadea pe afara, unde sa intre atata apa??

    gasim peste tot ( in campania electorala mai ales ) motive sa ne luam de lume

  2. Daca vreti un oras european votati Constantin Birbora este un om muncitor este din Mangalia cunoaste neajunsurile si lipsurile acestui oras si va fi dispus sa va ea doleantele in consideratie in situatii de calamitati naturale ca astazi va sti sa reactioneze promt sau cind aveti o nedreptate va sti sa va asculte cu rabdarea si caracterul lui ales de o educatie rara nu veti mai fi rusinea litoralului garantez integritatea lui.

  3. Stimate domnule, mai mult rău ai făcut cu postarea aceasta. Nu-l cunosc pe domnul Bîrbora, dar dacă cineva, care își ascunde numele în spatele unei titulaturi devine garantul domnului, asta nu sună deloc bine. Păi dumneata, oferi garanții cu masca lui Zoro pe fată?

  4. Da, sunt toți o apă și-un pământ, și da, este clar că vor face bani din votul nostru, dar tot trebuie să votăm. Fiecare are sistemul lui de valori și propria-i înțelegere asupra evenimentelor. Nu vreau să las pe altul, să aleagă pentru mine. Nu știu dacă avem de unde alege și atâta timp cât candidații pentru funcția de primar sau consilier sunt promovați în cadrul partidelor în funcție de suma pe care sunt dispuși s-o investească în campanie , și nu în funcție de valoarea sau loialitatea față de obiectivele partidului, cum să nu încerce să-și recupereze paguba apoi? Tocmai de aceea eu cred că trebuie sancționate partidele. Dar votul meu e singura armă care mi-a rămas și vreau să mă folosesc de ea. Nu voi lăsa nici barăcile și nici herghelia să voteze pentru mine, pentru ca apoi să încep să mă plâng ce primar prost au ales. Nu! Îmi voi asuma responsabilitatea propriei alegeri și apoi am tot dreptul ”să-l iau de gât” pe primar și să-i cer socoteală, pentru că eu l-am ales, i-am dat votul meu, iar el are OBLIGAȚIA să mă respecte și să facă măcar o parte din ce a promis. Dacă nu votez, atunci n-am niciun drept să fiu nemulțumită pentru că, știm ”Calul de dar, nu se caută la dinți!”.

Leave a Reply