LITORALUL PENTRU TOȚI. Cât costă un sejur de 6 nopți la Mamaia, Costinești sau Eforie!

0
709

farmec.ro
carturesti.ro%20

Litoralul-pentru-toti-2014

Peste 10.000 de turiști sunt așteptați să ajungă pe litoral la începutul acestui sezon estival, în cadrul ediției de primăvară a programului special ‘Litoralul pentru toți’, în ofertă fiind incluse unități de cazare la prețuri similare celor din anii trecuți.

Astfel, tarifele practicate pentru șase nopți de cazare, pentru zona Mamaia – Constanța – Eforie, sunt de 205 lei/ persoană pentru un sejur la un hotel clasificat cu o stea, 235 de lei la un hotel de două stele sau 315 lei cu mic dejun inclus, 265 de lei la un hotel de trei stele, ori 425 de lei cu mic dejun, 485 de lei la un hotel de patru stele, respectiv 605 lei la unul de cinci stele, notează Mediafax.

Pentru sudul litoralului, în stațiunile Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai și Vama Veche, tarifele maximale pentru această ediție a „Litoralului pentru toți” sunt semnificativ mai mici. Astfel, tarifele pentru un sejur de șase nopți/ persoană vor fi cuprinse între 159 de lei, la un hotel de o stea, fără mic dejun, și 469 de lei/ persoană, la un hotel de cinci stele, cu mic dejun inclus, prețuri identice cu cele practicate în edițiile din anii trecuți ale programului.

Cititi articolul integral pe reporterntv.ro


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook





piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply