MIHAI SORIN: ‘Discuțiile cu locuitorii din cartierul Dobrogea 1 au fost pentru mine impresionante’

0
658

farmec.ro
carturesti.ro%20
Mihai-Sorin-Discuțiile-cu-locuitorii1 (Small)
MIHAI SORIN: Discuțiile de astăzi (luni, 9 mai, n.r.) cu locuitorii din cartierul Dobrogea 1 au fost pentru mine impresionante. Unii dintre ei mi-au spus cum au construit casele cărând apă în butoaie. Nu au canalizare, unii încă așteaptă conectarea la energie electrică. Străzile nu sunt asfaltate, sunt pline de gropi. Noroc că a plouat ieri. Altfel praful se ridică și dacă trece o căruță. Ajunge în curți, în case, pe haine. Stâlpii de iluminat public sunt doar pentru decor.

Mihai-Sorin-Discuțiile-cu-locuitorii2 (Small)

Cu toate dificultățile prin care trec, oamenii sunt, în mod surprinzător, optimiști. M-au primit dornici să discutăm, interesați de programul meu electoral. S-au bucurat să afle că o prioritate a mea și a echipei mele este rezolvarea de urgență a tuturor problemelor de infrastructură: pietruirea și asfaltarea străzilor, urgentarea demersurilor pentru racordare la canalizare și la energie electrică.

Mihai-Sorin-Discuțiile-cu-locuitorii3 (Small)

Am discutat despre multe alte probleme ale Mangaliei. Și ei sunt de părere că totul se rezolvă, dacă ai bunăvoință și dacă te interesează cu adevărat soarta cetățenilor orașului tău.

Mihai-Sorin-Discuțiile-cu-locuitorii4 (Small)Mihai-Sorin-Discuțiile-cu-locuitorii5 (Small)Mihai-Sorin-Discuțiile-cu-locuitorii6 (Small)Mihai-Sorin-Discuțiile-cu-locuitorii7 (Small)

Sursa: Mihai Sorin (fb).


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook


Publicitate https://www.mangalianews.ro/



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply