ALDE Mangalia: ‘Disperarea primarului Radu Cristian nu cunoaște limite’

0
733

 

ALDE-comunicat-de-presa

     ALDE Mangalia: “Pentru că dorește cu orice preț să se agațe de funcția de Primar, Radu Cristian a mai inventat o cale prin care să câștige alegerile fraudulos. Intenționează să arondeze, într-un mod halucinant și lipsit de sens, aproape toți votanții altor secții de votare decât cele la care au votat până acum.
     Astfel, cetățenii de pe strada T.S. Săveanu nu vor mai vota la Școala Sfântul Andrei (Generală nr.2), secție care se află chiar pe strada T.S. Săveanu, ci la secția ECO GOLD aflată la câțiva km, în cartierul Dobrogea 2.
     Cei din cartierele Dobrogea 1 și  Dobrogea 2 vor trebui să voteze la Școala Generală Nr.1, care se află pe strada Matei Basarab, iar cei de pe strada Matei Basarab vor vota la Casa Tineretului.
     O parte din cei de pe strada Albatros (pe care se află secția de votare de la Școala Generala Nr. 3), vor vota pe strada T.S. Săveanu, la Școala Sfântul Andrei și așa mai departe.
     În acest timp, oameni ai Primarului umblă din ușă în ușă, adunând liste de semnături pe niște chestionare lipsite de sens, de tipul: ”Vă doriți ca Primarul Radu Cristian să își continuie proiectele încă 4 ani?”, întrebări care au ca singur scop identificarea votanților favorabili actualului Primar și, probabil, anunțarea numai acestora unde trebuie să voteze, lasându-i pe ceilalți să caute secțiile de votare la care au fost arondați, altele decât cele aflate chiar pe strada lor, în speranța că foarte mulți vor renunța sau nu vor reuși să voteze.
     În plus, secțiile din zonele în care se cunoaște că votanții nu sunt pro Radu Cristian, au fost efectiv desființate, fără a fi informați cetățenii care locuiesc în zonele respective, unde ar trebui să voteze.
     Considerăm asta o încercare de fraudare a alegerilor și anunțăm public că vom depunde o plângere la Prefectul Județului Constanța, în cazul în care va încerca acest lucru.
     Rugăm cetățenii orașului Mangalia să se informeze la ce secții au fost repartizați pentru a-și putea exercita dreptul la vot și a nu permite să le fie obstrucționat, așa cum se încearcă.
     Mai facem apel la domnul primar Radu Cristian, să reconsidere această decizie și să se gândească că sunt și mulți oameni bătrâni sau cu probleme medicale, cei pe care îi va plimba pe la cozi sau îi va obliga să se deplaseze la secții de votare aflate la kilometri distanță de locul unde locuiesc, deși în multe cazuri au peste drum secțiile de votare la care au votat dintotdeauna.
     Facem apel de asemenea la toate partidele politice să ia atitudine împotriva acestei încercări de fraudare și de încălcare a drepturilor garantate de Constituție”.

     ALDE Mangalia, 09.05.2016.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook



Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply