De povestit nepoţilor! CSM Bucureşti a câştigat Liga Campionilor la handbal feminin după 25-25 şi lovituri de la 7 metri cu Gyor!

0
694

CSM Bucuresti castiga meciul de handbal contra echipei Gyori Audi ETO KC, din cadrul Turneului Final 4 al Ligii Campionilor de la Budapesta din 8 mai 2016. SEBASTIAN TATARU / MEDIAFAX FOTO

Campionii, campionii! CSM Bucureşti a câştigat Liga Campionilor, după o finală de vis cu Gyor, 29-26, după executarea aruncărilor de la 7 metri.

Combinaţia de jucătoare nordice, sud-americane şi din România a adus în sfârşit rezultate. De aproximativ o lună, echipa a găsit ”cheiţa” unui joc deschizător de rezultate extraordinare, astfel că CSM Bucureşti a ajuns în punctul pentru care a fost gândit acest proiect în urmă cu 2 ani, finala Ligii Campionilor.

La intrarea în Arena Papp Laszlo,”tigroaicele” au aceeaşi mină degajată cu care au sosit în Budapesta. Parcă ar veni de pe plajă, ar spune unii. Dar nu! Această stare este provocată de faptul că fetele lui Rasmussen nu simt nicio apăsare, nu joacă sub presiune. Rămân impasibile, chiar dacă mii de suporteri ai gazdelor le întâmpină cu fluierături!

Adrenalina creşte cu fiecare minut de antrenament care trece. La startul partidei, pulsul este deja crescut. Sala vibrează, la atmosferă contribuind şi cei peste 500 de suporteri veniţi din ţară. ”România! România!”, se aude din sectorul fanilor. CSM Bucureşti este de fapt ambasadorul întregului sport românesc, care zâmbeşte tot mai rar în ultima vreme, având în vedere numărul performanţelor majore într-o scădere continuă.

gullden-csm-bucuresti

Partida începe cu un blocaj făcut de Brădeanu. Apărarea este şi cheia finalei cu Gyor. Gazdele răspund cu Grimsbo. Poarta este inaccesibilă celor două formaţii până în minutul 4, când Loke se înşurubează pe semircercul CSM şi sparge gheaţa. Replica vine repede de la Gullden, care face primul pas către titlul de golgheter al întrecerii. Mai are nevoie de 3 goluri pentru a intra în posesia acestui premiu special.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, pe prosport.ro, 08.05.2016. (Foto: Mediafax.ro).


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply