DMHI contestă statutul de datornic la stat

0
825

dmhi

OBSERVATOR: Publicarea listelor cu datornicii la bugetul de stat a creat multa agitatie printre societatile care au fost nominalizate ca avand sume neplatite. Printre cei care s-au declarat deranajati de includerea in randul datornicilor se numara si Daewoo Mangalia Heavy Industries SA, care joi a transmis un comunicat de presa in care lamureste cum stă situatia.

“In conformitate cu prevederile art.157, alin3 din Legea 207/2015 – Codul de procedura fiscala – “nu se considera ca un contribuabil inregistreaza obligatii fiscale restante in situatia in care suma obligatiilor fiscale inscrise in certificatul de ateare fiscal emis de organul fiscal, este mai mica sau egala cu suma de rambursat/restituit”, explică reprezentantii DMHI.

De asemenea, conform ultimului certificat fiscal emis de ANAF la data de 25.04.2016, totalul obligatiilor fiscale si bugetare principale datorate de catre DMHI, se ridicau la suma de 43.463.647 lei. Acelasi certificat incluse si sumele pe care DMHI le are de primit de la statul roman, cu titlul de TVA de rambursat, suma totala fiind de 144.015.113 lei.

Publicăm, atasat, si certificatul fiscal transmis de catre DMHI.

Certificat_atestare_fiscala_apr._2016

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sursa: observator.ro, Joi, 5 mai 2016.


 

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply