Primăvară cu "mireasmă" de PREMII pentru Școala Nr.1 din Mangalia

0
1127

farmec.ro
carturesti.ro%20

“Mireasma primăverii” şi a premiilor a ajuns la Mangalia!     mireasma-primaverii-concurs-piatra-neamt1 (Medium)

Primăvara este anotimpul care răscoleștete în sufletul nostru emoţii extraordinare, mireasma florilor oferă copiilor posibilitatea să trăiască atmosfera anotimpului.

mireasma-primaverii-concurs-piatra-neamt2 (Medium)

     Prin intermediul culorilor, elevii încercă să redea atmosfera mirifică din natură, micii artiști manifestându-și imaginația, talentul și sensibilitatea. Pregătitorii de la Școala Gimnazială Nr. 1 Mangalia, îndrumați de doamna înv. Cazacu Maria au fost pentru a doua oară “oaspeții” Școlii Gimnaziale Nr. 5 din Piatra Neamț, organizatoarea Concursului “Mireasma primăverii”.

mireasma-primaverii-concurs-piatra-neamt3 (Medium)

     Proiectul a avut ca obiective: dezvoltarea abilităţilor practice și competențelor profesionale la nivelul unei școli europene; optimizarea procesului de predare-invatare-evaluare prin promovarea metodelor moderne, activ-participative; stimularea cooperării si a schimbului de bune practice între școlile participante; dezvoltarea spiritului inovator, competițional, al calității și al responsabilității atât pentru cadrele didactice cât și pentru elevi.

mireasma-primaverii-concurs-piatra-neamt4 (Medium)

     Scopul proiectului a fost  acela de a le oferi posibilitatea de a-și dezvolta competențele artistice și pe cele de relaționare. Dorința de afirmare și potenţialul creativ al şcolarilor mici se manifestă prin intermediul artelor vizuale și abilităților practice.
     Trei dintre lucrările cu care ne-am  prezentat au primit  premiul I: Țapelea Maria Raluca, Bogdan Teodora și Dumitru Bogdan Nicolae, din cei 324 de elevi  înscriși în concurs.
     Felicitări  participanților și mulțumiri organizatorilor!

    MangaliaNews.ro, 02.05.2016.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook



Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply