Atmosferă calmă la Vama Veche. Distracţia de 1 Mai, temperată de Paşti (galerie FOTO)

0
841

vamaveche1mai

Paşti calm la Vama Veche şi tricoloră, de 1 Mai. Foto S.I.

Tineri în suflet, indiferent de vârstă, s-au adunat din nou în locul lor preferat de pe litoral: Vama Veche. Minivacanţa de 1 Mai este momentul care strânge laolaltă iubitorii Vamei, mai ceva decât vara.

Plaja a fost mai liniştită anul acesta, probabil datorită suprapunerii celor două sărbători: Paştele şi 1 Mai.

Vama Veche te întâmpină cu schimbări de peisaj. De exemplu, terasa supraetajată din lemn Arca, situată pe aleea paralelă cu plaja spre Cherhana, a devenit La Piraţi, spre marea bucurie a rockerilor şi bikerilor. Stuf-ul, Expirat-ul, Amphora, Molotov-ul, Bolo Steak House (care a stat pe metereze tot timpul anului), Pura Vida şi toate celelalte puncte fierbinţi ale Vamei sunt deschise şi îşi aşteaptă fanii.

Cel mai aglomerat loc este aleea principală din satul pescăresc, denumită Aleea Artiştilor, pentru că aici expun liber, fără taxe, artizani care meşteresc pe loc tot felul de accesorii: brăţări, coliere, coroniţe etc. Pe plajă este instalat un cort Alcohelp, cu tineri specialişti care fac campanie pentru prevenirea excesului de alcool.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Temerarii au făcut chiar şi baie în mare, deşi apa este încă foarte rece, iar sezonul de îmbăiere se deschide abia la 1 iunie. „Nu-mi închipui alt loc unde să fiu de 1 Mai, decât aici, în Vama Veche. Aştept momentul ăsta tot anul“, spune Rareş, student la Studii Europene, la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca.

Citeste mai mult: adev.ro/o6i4so


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply