Radu Cristian: PNL Mangalia și‑a prezentat candidatii pentru alegerile locale din 5 iunie (FOTO)

0
114
lansare-candidatura-cristian-radu1
Radu Cristian: “Organizaţia PNL Mangalia a prezentat în această seară (vineri, 22 apr. — n.r.), în cadrul unui eveniment desfăşurat la Casa de Cultură, echipa de candidaţi pentru posturile de primar și consilier local, pentru alegerile locale din data de 5 iunie. În cadrul manifestării, la care au fost prezente aproximativ 500 de persoane, mi-am anunțat public intenția de a candida pentru un nou mandat și, totodată, am prezentat echipa de candidaţi la Consiliul Local.
Cu aceasta ocazie, am punctat principalele realizări ale mandatului 2012–2016 şi, totodata mi-am exprimat regretul faţă de atitudinea unor consilieri locali care au blocat proiecte importante de dezvoltare a oraşului. La alegerile din 5 iunie mă voi prezenta în faţa alegătorilor cu o echipă de consilieri formată din oameni integri, credibili și cu o imagine foarte bună în comunitate.
Ca primar, voi avea nevoie de o echipă de consilieri care să susţină proiectele orașului, pentru a nu mai merge cu frâna de mână trasă, așa cum am mers în acest mandat.
La eveniment au fost prezenţi mai mulţi primari liberali din zona de sud a judeţului Constanţa, precum şi invitați din conducerea judeţeană a partidului. Au luat cuvântul președintele organizației, Gheorghe Dragomir, parlamentarii Puiu Hașotti, Mihai Lupu și deputatul Victor Manea. Pe această cale aş dori să precizez că PNL Mangalia va avea o campanie pozitivă, bazată pe proiecte şi pe soluții la așteptările cetăţenilor”.

sur­sa: facebook.com/RaduCristianPrimar.


Fol­low us: @MangaliaNews, on Twit­ter and Man­ga­li­a­News Punc­tRo, to Face­bo­ok



Elefant.ro


https://www.mangalianews.ro/
piese-auto-mangalia.ro
Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele