Litoralul românesc, destinaţie turistică în vogă

0
678

litoralul_romanesc

DIGI24: România începe să devină o destinaţie turistică în vogă, pe fondul problemelor de securitate din Turcia şi Egipt, spun specialiştii. Aceştia se aşteaptă ca sezonul estival, care stă să înceapă, să aducă cu 20% mai mulţi turişti ca anul trecut în staţiunile de pe litoral. Peste 1,5 milioane de români au ajuns în 2015 pe plajele de la noi. A fost cea mai bună vară din ultimii 10 ani pentru hotelierii de pe malul mării.

Sezonul estival din acest an are toate şansele să fie mai bun decât precedentul.

Ceea ce se întâmplă în jurul nostru, în Europa în general, dar şi în ţări precum Turcia sau Egipt, favorizează în acest moment vânzările pentru litoralul românesc. S-au vândut, până în acest moment, cu 50-60% mai multe vacanţe faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Este de aşteptat ca acest ritm de creștere să nu se mențină până la finalul sezonului, însă chiar şi aşa, vânzările de pachete turistice pe litoralul românesc vor crește în această vară cu cel puțin 20%.

Unul dintre motive poate fi şi acest program de tichete de vacanţă care a fost votat anul trecut şi implementat deja mai ales în instituţiile de stat. Contează foarte mult că aceste tichete de vacanţă pot fi utilizate doar în România. Programul de early-booking. Media discounturilor este undeva la 25%. Acesta este un alt factor”, spune Mădălin Măncilă, director de marketing al unei agenţii de turism.

Continuarea, pe digi24.ro, joi, 28 apr.2016.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook

Publicitate https://www.mangalianews.ro/




piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply