PSD explică de ce a fost exclus Zanfir Iorguș de pe lista de candidati

1
817
Zanfir-Iorgus
OBSERVATOR: Candidatura independentă, cu sustinerea ALDE, a lui Zanfir Iorgus la Primăria Mangalia a aprins spiritele, iar multi politicieni s-au grabit să suspecteze intelegeri obscure. Biroul de presa al PSD a făcut lumina în acest caz, printr-un comunicat de presa.
“În Mangalia, orașul aflat în cel mai sud-estic punct al României, PSD dă un semnal puternic de înnoire, prin luarea a două decizii majore, care se regăsesc pe lista candidaților la alegerile locale:
1. A fost impus principiul că oricine are un dosar penal în instanță sau în lucru la DNA nu poate candida pe listele PSD, nici la funcția de primar, nici la funcția de consilier. Ca atare, a fost exclus din lista de candidați domnul Zanfir Iorguș. Această excludere a atras plecarea din partid a unor membri PSD care nu au fost de acord cu acest principiu.
2. A fost cooptat în PSD și i s-a oferit un loc de consilier pe lista PSD Mangalia, domnul Ozghiun Menabit, un reprezentant de marcă al societății civile. A contat pentru noi faptul că domnul Menabit a reușit impunerea la Mangalia a unor proiecte benefice populației. PSD îi oferă domnului Menabit șansa ca, o dată ajuns consilier local, să poată continua demersurile sale benefice cu și mai multe șanse de succes, fiind chiar în interiorul forului unde se iau deciziile pentru Mangalia”, se arata in comunicatul PSD.
Prin aceste două hotărâri, PSD Constanța doreste să dea un semnal că a demarat un proces de înnoire care va continua și după alegeri prin cooptarea tuturor cetățenilor onești și energici, care vor să se implice în treburile localităților din acest județ.

Sursa: observator.ro, Marti, 26 aprilie 2016.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Dragilor, se vede nu aveți studii juridice. Oricine beneficiază de prezumția de nevinovăție, nu cred ca voi sunteți mai presus de lege sau de instanta.. acest principiu, după care se ghidează societatea civila, este prevazut în codul penal.. pana nu exista o condamnare definitiva și irevocabila omul e prezumat a fi nevinovat!! Nu sunteți în măsură să puneți condiții!!! Mai ales când aceste condiții sunt impuse de o adunătură de inapți, inapți care în trecut au avut și ei probleme cu legea ( cum ar fi Maganu – cercetat fiind pentru trafic de droguri!!) . Jocul e altul! Voi ați bătut mana cu raducu ( ați avut niște întâlniri pe la cta, nu trebuie sa va aduc eu aminte..), unde ați căzut de comun acord sa-l schimbați pe foleanu cu maganu ( asta pentru ca fofo creștea în sondaje) pentru ca psd-ul sa piardă alegerile, orașul fiind încă 4 ani în mana piticului jumi juma. Asta e motivul pentru care oamenii cu demnitate și coloana vertebrala s-au retras de la PSD. Și încă ceva, era sa vomit când am citit ca Ozzy e reprezentant de marca al societății civile!! Ba, chiar asa?? Asa am ajuns? Sa ma reprezinte Ozzy? Cine e acest nimeni? Când ați cotizat sa-l aduceți la psd? Credeți ca o sa va crească valoarea? E o nulitate, la fel ca multi alții care sunt acolo.

Leave a Reply