Liceul Teoretic ”Callatis” Mangalia obține Premiul I la concursul “DANSEZ PENTRU SĂNĂTATE”

0
653

Liceul Teoretic ”Callatis” Mangalia obține Premiul I la concursul “DANSEZ PENTRU SĂNĂTATE”: MAJORETE – GIMNAZIU, faza REGIONALĂ, în cadrul proiectului-concurs “INVITAȚIE LA SĂNĂTATE”.

concurs-liceul-callatis1

            În  data de 20 Aprilie 2016,  la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța s-a desfășurat  etapa regională a concursului ,,Dansez pentru sănătate”majorete și gimnastică aerobică.

            Pentru această etapă regională alcatuită din 8 județe, echipele de majorete din unitățile școlare care au obținut premiul I la etapa județeană, au realizat  o nouă coregrafie, dansul fiind înregistrat video.

            Echipa de majorete a școlii, formată din 12 elevi talentați din ciclul gimnazial, a obținut  Premiul  I , la secțiunea majorete și  Trofeul  etapei regionale.

            Concursul, aflat la a II a ediție,  reprezintă parte integrantă din proiectul CAER 2015-2016 ” Invitație la sănătate ” și este organizat de Inspectoratul Școlar Județean Constanța în parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța, Universitatea Ovidius din Constanța și Direcția Județeană de Tineret și Sport Constanța.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

            În unitatea școlară, proiectul a fost coordonat de prof. psiholog Carmen Faliboga.

            ,,Suntem foarte mândri de elevii noștri care reușesc să îmbine cu succes școala cu timpul liber petrec în mod constructiv”.  Prof. Luminița Pătrînoiu, Director, Liceul Teoretic Callatis

            ,, Științe sau arte, rețeta pentru succes este aceeași și are ca principal ingredient munca.  Copiii noștri talentați culeg acum roadele orelor de antrenament”. Psiholog Carmen Faliboga,  Coordonatorul  proiectului, Liceul Teoretic Callatis.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply