Elevii Liceului Teoretic ”Callatis” din Mangalia oferă UN STROP DE BUCURIE copiilor şi bătrânilor din comunitate

0
843

unstropdebucurie1

            În perioada 11-19 Aprilie 2016,  elevii  Liceului Teoretic ,,Callatis” şi preşcolarii de la Grădiniţa Nr.2 au participat la campania socială ,,Un strop de bucurie”.

            Campania, parte integrantă din activităţile de voluntariat  SNAC – Strategia Naţională de Acţiune  Comunitară, a fost iniţiată cu ocazia Sărbătorilor Pascale şi a constat în strângerea de produse (rechizite, jocuri, jucării, produse de igienă, dulciuri) pentru  copiii şi bătrânii din comunitate care au nevoie de ajutor.

            La nivelul şcolii, campania a fost coordonată de profesorul psiholog Carmen Faliboga, în echipă cu cadrele didactice şi cu sprijinul părinţilor.

            Donaţiile au fost oferite copiilor şi bătrânilor din comunitate:  26 preşcolari de la Grădiniţa Socială Mangalia, 39 de bătrâni de la Căminul de Bătrâni Mangalia, 5 mame cu 7 copii de la Centrul Maternal Mangalia, 56 de copii de la Şcoala Gimnazială Cerchezu.

unstropdebucurie2

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

            ,,Mulţumim părinţilor pentru donaţiile direcţionate către şcoală, pentru exemplul pozitiv oferit copiilor . Împreună, prin gesturi mici construim fapte mari, participăm activ la o lume mai  senină.”  Prof. Luminiţa Pătrînoiu, Director, Liceul Teoretic Callatis.

            ,,Se spune că oamenii frumoşi nu apar aşa, pur şi simplu…, ci devin frumoşi pentru că permit vieţii să-i şlefuiască…, astfel încât să poată răspândi peste tot iubire, bunătate şi lumină.  Prin această campanie, elevii noştri au oferit un strop de bucurie  celor care au nevoie de ajutorul nostru.” Psiholog Carmen Faliboga,  Coordonator SNAC, Liceul Teoretic Callatis.

20.04.2016,  Liceul Teoretic ,,Callatis” Mangalia.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook



Elefant.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply