PRM Constanța participă în alegeri și nu va fi radiat, după cum spun liderii filialei

0
619

justitie

Organizația Județeană a PRM Constanța dezminte informațiile vehiculate în presă, după ce Curtea de Apel București a emis sentința de a nu valida documentele ultimului congres al partidului.

”Spre dezamăgirea celor care-și doresc dispariția PRM de pe eșichierul politic, decizia instanței nu are niciun efect asupra existenței și funcționării partidului fondat de Corneliu Vadim Tudor”, arată reprezentanții organizației județene a PRM Constanța, într-un comunicat de presă.

Liderii organizației constănțene spun că în urma Congresului PRM, desfășurat în 31 octombrie 2015, partidul a solicitat Tribunalului București înscrierea în Registrul partidelor politice la poziția PRM, a modificărilor statuate la acel eveniment. Ca primă instanță, Tribunalul a respins cererea PRM, motivând vicii de procedură. Cu toate că, în a doua instanță, la recurs, procurorul de ședință a cerut argumentat înscrierea documentelor, Curtea de Apel a respins cererea, urmând ca PRM să recurgă la căile de atac extraordinare rămase, conform legii.

Continuarea, în ziuaconstanta.ro, Luni, 11.04.2016.



Elefant.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply