Ferma Animalelor “Ograda Veseliei” a obținut recunoaștere pe plan național (FOTO)

0
1597

farmec.ro
carturesti.ro%20

ograda-veseliei-harta

     Ferma Animalelor Ograda Veseliei (sat Arsa, lângă Mangalia) a obținut recunoaștere pe plan național în ceea ce privește implicarea în proiectele de responsabilitate socială. Astfel, în cadrul celei de-a IV-a ediții a Romanian CSR Awards, Ograda Veseliei a obținut locul 3 la categoria ”Educație”.
     Pe podium au urcat companii de prestigiu la nivel național și european. Locul I a fost obținut de OMV Petrom, pe locul II s-au clasat, la egalitate, Engie Romania si Kaufland România, iar pe locul III am fost la egalitate – Carrefour România și Chamarel, cu proiectul Ograda Veseliei.
     În cadrul Romanian CSR Awards au fost înscrise peste 100 de proiecte de responsabilitate socială cele mai multe, conform organizatorilor, fiind cele destinate educației.

ograda_veseliei_arsa5

 Membru nou in Ograda. Îl puteti vedea din 15 aprilie, cand se redeschide ferma! Este un fazan auriu si a venit impreuna cu perechea sa. Ei se alatura celorlaltor pasari si animalute de la Ogradă, plus puiuti, bobocei, mieluti, ieduti si alte noutati pe care va lasam sa le descoperiti, toate proaspete ca primavara!

ograda_veseliei_arsa4

Mai multe despre această valoroasă inițiativă antreprenorială pentru toți copiii zonei, puteți viziona AICI și AICI.

MangaliaNews.ro, Duminică, 10 aprilie 2016.



Elefant.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply