Comentariu la articolul “Opinia unui consilier PSD despre asfaltarea Mangaliei”

0
621
consilierimangalia_lauracirlan
“Doamna Consilier,
Am evitat sa intru in opinie contradictorie cu dumneavoastră pentru că am considerat că nu aveți nicio vină cu privire la faptul ca habar nu aveti ce se intampla in ședințele acelea de consiliu. Ca dovada momentul din ultima sedinta cand insistați la domnul Bociog ca sunteti Pentru la vot, iar dl Foleanu v-a tras un cot si v-a atenționat “Nu, noi ne abținem!”, adica vot negativ.
Înțeleg ca meseria de medic stomatolog este o responsabilitate si numai chef de politica si cifre de bugete nu aveti.
Va informez eu ca suma respectiva s-a aprobat in sedinta din 15 Februarie, cand s-au aprobat si suma de 1.000.000 lei la ADPP pentru plombări (din care 530.000 erau datorii mai vechi).
In sedinta din 23 Februarie 2016 consiliul local a taiat toti banii de la ADPP pentru plombări, adica cei 470.000 si l-au lasat pe ADPP fara 1 leu pentru astuparea gropilor. (Vezi video).
Cand s-au taiat banii de străzi s-a specificat ca mai tarziu se va face o rectificare bugetară, chiar se mentioneaza ca vor fi incluse si asfaltarile, si atunci se vor regla si fondurile pentru plombări. In cateva secunde consiliul local a taiat banii ADPP-ului.
Aceeasi situație o avem si cu bursele elevilor, care au fost aprobate de consiliul local la punctul 67 (pe acolo, e din memorie). Dar din moment ce nu ati aprobat rectificarea de buget, nu exista banii, deci nu se pot da bursele. Este ipocrit ca cei care nu au aprobat bugetul sa arate cu degetul ca nu se dau burse si nu se plombează, asfaltează.
Va rog, cu cea mai serioasă sinceritate, dacă nu este de Dvs. sa dati declarații politice sau sa știți ce ati votat, lăsați pe altii la declarații pentru ca nu pot din simpatie pentru Dvs sa nu corectez ceea ce este eronat.
Video sedinta din 23.02.2016, vezi minutul 3:40″ http://youtu.be/I5jfql2ewCk
Ozzy Menabit, 09.04.2016. (Comentariu la articolul opinia-unui-consilier-psd-despre-asfaltarea-mangaliei-documente/).


Elefant.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply