OPINIA unui consilier PSD despre ASFALTAREA Mangaliei (documente)

3
767

buget2016-asfaltare-strazi2-ordine-de-zi

“Domnule Primar, nu mai mintiti.
In sedinta din 23 FEBRUARIE, noi, CONSILIERII PSD am adus amendamente prin care s-au alocat 8.858.450 Ron (opt milioane, opt sute cincizeci si opt de mii, patru sute cincizeci de lei noi) pentru ASFALTAREA tuturor strazilor din Mangalia (inclusiv Dobrogea 1). (Anexe buget 2016, cu amendamente). TRECETI la TREABA si ASFALTATI ORASUL! Nu mai consumati energia oamenilor in DISCUTII neconstructive si in tot felul de conflicte!”

buget2016-asfaltare-strazi1buget2016-asfaltare-strazi3-anexa

laura_cirlan
Laura Cirlan, consilier PSD Mangalia.

MangaliaNews.ro, Sâmbătă, 9 aprilie 2016.



Elefant.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


3 COMENTARII

  1. Doamna Consilier,

    Am evitat sa intru in opinie contradictorie cu dumneavoastră pentru că am considerat că nu aveți nicio vină cu privire la faptul ca habar nu aveti ce se intampla in ședințele acelea de consiliu. Ca dovada momentul din ultima sedinta cand insistați la domnul Bociog ca sunteti Pentru la vot, iar dl Foleanu v-a tras un cot si v-a atenționat “Nu, noi ne abținem!”, adica vot negativ.

    Înțeleg ca meseria de medic este o responsabilitate si numai chef de politica si cifre de bugete nu aveti.
    Va informez eu ca suma respectiva s-a aprobat in sedinta din 15 Februarie, cand s-au aprobat si suma de 1.000.000 lei la ADPP pentru plombări (din care 530.000 erau datorii mai vechi).

    In sedinta din 23 Februarie 2016 consiliul local a taiat toti banii de la ADPP pentru plombări, adica cei 470.000 si l-au lasat pe ADPP fara 1 leu pentru astuparea gropilor. (Vezi video)
    Cand s-au taiat banii de străzi s-a specificat ca mai tarziu se va face o rectificare bugetară, chiar se mentioneaza ca vor fi incluse si asfaltarile, si atunci se vor regla si fondurile pentru plombări. In cateva secunde consiliul local a taiat banii ADPP-ului.

    Aceeasi situație o avem si cu bursele elevilor, care au fost aprobate de consiliul local la punctul 67 (pe acolo, e din memorie). Dar din moment ce nu ati aprobat rectificarea de buget, nu exista banii, deci nu se pot da bursele. Este ipocrit ca cei care nu au aprobat bugetul sa arate cu degetul ca nu se dau burse si nu se plombează, asfaltează.

    Va rog, cu cea mai serioasă sinceritate, dacă nu este de Dvs sa dati declarații politice sau sa știți ce ati votat, lăsați pe altii la declarații pentru ca nu pot din simpatie pentru Dvs sa nu corectez ceea ce este eronat.

    Video sedinta din 23.02.2016, vezi minutul 3:40
    http://youtu.be/I5jfql2ewCk

  2. Domnule Ozzy, dumneavoastra manipulati! Prin rectificare, primarul vrea suplimentare cu 9 milioane de euro. Ia sa vedem pentru ce: plombari- vreo 450.000 lei, (ca atat a estimat dl Angelescu ca i-ar trebui) salubrizare, asistenta sociala. Cam atat stim noi. Este nevoie chiar de 9 milioane? Deocamdata nu avem niste date concrete, un necesar cu cifre… Dar avem initiativa anterioara a propunerii unui imprumut de fix 9 milioane de euro. Justificarea initiala a fost finalizarea celor 3 proiecte. Care acum au devenit 2, platite din bani ai bugetului local. Adica ai nostri. Ar fi bine daca ar putea primarul asta sa explice de ce vrea el fix 9 milioane de euro. Si mai lasa-ne cu incercarea de manipulare. Oamenii din dobrogea 1 vor asfalt si e normal. Il cer de vreo 8 ani. Tusac a facut studiu si PT. Desteptul asta si echipa lui din Constanta de ce nu a facut nimic in sensul asta 3 ani? Nici acum nu ar fi facut! Sa fim realisti. El vrea doar o plombare, poate necesara, cu care sa ia fata. Daca intentiona sa faca ceva ptr oameni in anul 2 de mandat prevedea banii si dadea drumul la lucrare. Pana la sf mandatului, adica anul asta poate termina. Dar, nu!!! El a facut mausolee, a taiat copaci si a turnat pamant peste iarba, dupa care a plantat gazon. A facut sistem de irigatie, pe care il facuse de fapt Tusac… SAMD… Sa va fie rusine!

  3. Vai, dar si pana aici ma urmărești, troll-ule? Iar te referi la alte filme.

    Subiectul aici este asa: Un fals, adica documente de bugete hotărâte in alta sedinta sunt datate fals cu alta sedinta, este prezentat ca un adevar.

    Dna consilier minte cu intentie cu aceste documente, iar eu o corectez.

    Referă-te la subiectul asta. Dar nu fii troll, pt ca nu am timp de prostii.

Leave a Reply