Vergil Chițac, jucător sau jucărie?

0
809

pnlconstantavergilchitac

     Carmen Mocanu: “Liberalii și-au lansat, sâmbătă, candidații la unele primării sau consilii județene, la Sala Sporturilor din Constanța. George Dragomir a spus că PNL are cea mai bună echipă din ultimii 25 de ani, Chițac a promis că, începand din seara de 5 iunie, o să fie stopată risipa banului public la Constanța. Predoiu a dat-o pe bancuri dar nu a vorbit de cai verzi pe pereți, ci de elefanți roz. Orban a răcnit cât a putut ca sa se audă până la București, iar Gorghiu a bătut câmpii ca de obicei. La final, Blaga a mărturisit că de-abia așteaptă să vină, la vară, să bea o cafea la primărie cu Vergil Chițac. Ce mai, a fost atâta veselie încât mai lipsea o bătaie cu perne că tot s-a marcat, ieri, Ziua Internațională.
     S-a scris în ultima perioadă atât de mult de greșelile liberalilor de la malul mării, fără intenția de a vitupera, încât doar cine nu vrea să priceapă persistă în ignoranță. Să vrei să ajungi la primărie dar să vorbești despre flotă, ruși sau americani, în loc să dai mesaje concrete pentru constănțeni, mi se pare de domeniul fantasticului.
     După semnalul dat de Blaga, vineri, că toți candidații trebuie să se bată cu PSD, mai ales la Constanța, la lansarea de sambătă, Chițac a avut cel mai bun mesaj al său de când a aparut în public, chiar dacă a fost citit după o fițuică. La mai mult de 24 de ore de la eveniment, pe pagina sa de Facebook nu există nicio informare despre această acțiune, ceea ce dovedește amatorismul spre dezamagirea miilor de simpatizanți de dreapta din Constanța. Și nu din partea amiralului, pentru că, sunt convinsă, că nu-și postează singur toate bazaconiile alea pe pagina de Facebook. Cred că, vinovați, de imaginea oferită acum lui Chițac sunt cei din apropierea sa.
     Dar, ce să-i faci ! Politica este ca un joc în care, ori ești jucator ori ești jucărie. Vom vedea în seara de 5 iunie unde se încadrează Vergil Chițac și dacă Blaga va mai bea cafea sau va prefera un duș rece”.
     Autor: carmen.mocanu, fb, 03.04.2016.


Elefant.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply