„Vrem turism, nu bombe”! Miting de protest împotriva venirii refugiaţilor, duminică, la Vama Veche

3
727

vama-veche

În urma zvonurilor din ultima perioadă, potrivit cărora ar putea ajunge refugiaţi în România, mai exact la Vama Veche, pe reţeaua de socializare Facebook, a fost anunţat un „miting de protest împotriva venirii refugiaţilor”, care urmează să aibă loc duminică, 3 aprilie, începând cu ora 12.00. Oamenii sunt nemulţumiţi, printre altele, se tem că simpla prezenţă în zonă a străinilor le va goni oaspeţii.

Dumitru Ionel Viziteu, un cetăţean din Vama Veche, masterand la Actorie în cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa, este cel care a postat evenimentul.

„Avem o poziţie vehementă. Duminică, vor participa mai multe partide, persoane fizice, cetăţeni. Este ceva ce trebuie făcut, ce trebuie să facem noi, ca oameni”, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Dumitru Ionel Viziteu.

„Trebuie să fim informaţi, să ni se zică la ce să ne aşteptăm. Zvonurile sunt adevărate sau nu? Trebuie să ştim despre ce este vorba! Cu toţii ştim de ce sunt în stare refugiaţii, aţi văzut ce s-a scris în presă? Vrem răspunsuri clare, să ştim ce poziţie să luăm!”, ne-a mai spus acesta.

De asemenea, Dumitru Ionel Viziteu ne-a declarat că duminică va avea loc şi un marş, din staţiile de autobuz, până la unitatea de grăniceri, locul unde se zvoneşte că vor veni refugiaţii.

Continuarea, în ziuaconstanta.ro, 31.03.2016.


Publicitate https://www.mangalianews.ro/



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


3 COMENTARII

  1. PROTEST ORGANIZAT DE UN PARTID

    Am glumit, am instigat la caterinca, am facut stand up comedy, dar acesta este un subiect foarte serios.
    Am scris când am mirosit intenția, inca inainte sa înceapă nebunia asta politica, am oprit o instigare la panică si teamă, dar se pare că degeaba îi iei de guler si inutil îi cerți. Câh, măi politicieni, când cu intentie creați panica în populație se numeste terorism. Dar nu vă pasă, sunt mai importante jocurile voastre politice.

    Să politizezi cazul Colectiv, să politizezi problema refugiaților, le consider acțiuni abjecte, este ca atunci când generezi un accident in lanț cu sute de morți, cu familii distruse, ca să distribui un selfie cum salvezi o pisică.

    Nu e planificat să fie adus niciun refugiat la Vama Veche, aveti comunicatele autorităților, si oricum e o idee tâmpită: cum credeti ar putea fi aprobat de Consiliul National de Apararare? Cine a scos ideea asta cretina cum ca ar gândi guvernul Romaniei sa cantoneze refugiații in cea mai aglomerata zona turistică?
    Doh?!!

    Abject. Mi-e scârbă!
    Există destule subiecte importante sau emoționale cu care puteți câștiga electorat nedecis, vi le dau eu dacă sunteti incapabili sa le identificați, dar nu profanați victimile de la Colectiv si nu terorizați orasul intentionat, cu minciuni si zvonuri de panică, ca să instigați la discriminare si fascism!!!

  2. Vai o sa fie naspa cred ca nu aveti idee ce o sa se intimple cu astia care vin peste noi. eu stau in Italia dar am in Mangalia parintii surioara si nepotica. acum stau cu frica pentru ei in fiecare zi. bai, astia de la guvern, scoalaaaaaa, treziti-va ……

  3. Deci nu mai pot de nervi o sa ne intre in case avem parintii batrini pai imaginati-va ca va violeaza copiii. doamne fereste ce ordine si disciplina nu o sa mai fim liberi! gata sintem ce sa mai. Stiti ce, imi bag …. in creierul vostru astia care dormiti

Leave a Reply