Consilierul Cristian Drăgan de la Mangalia a pierdut procesul cu ANI

1
1283
cristian_dragan
Cristian Drăgan, consilierul local din Mangalia, a dat în judecată Agenţia Naţională de Integritate, după ce a fost găsit incompatibil. Potrivit Agenţiei Naţionale de Integritate, Cristian Drăgan a încălcat regimul juridic al incompatibilităţilor întrucât Magma Trust SRL, societate comercială în cadrul căreia persoana evaluată a ocupat funcţia de director economic în perioada 01 martie 2008 – 10 iunie 2013, a încheiat 13 contracte cu Primăria Municipiului Mangalia, respectiv cu instituţii aflate în subordinea Primăriei şi a Consiliului Local Mangalia, în valoare totală de 564.156,85 lei, încălcând, astfel, prevederile art. 90 din Legea nr. 161/2003. Acţiunea a fost depusă, la Curtea de Apel Constanţa, marţi, 5 ianuarie 2016. Curtea de Apel a susținut decizia ANI și a respins contestația formulată de Drăgan, decizia nefiind definitivă.

Mirela Sorina PASCAL, Replica, 01.04.2016.





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Pam-Pam!
    Uite așa se face curățenie. Mandatul care vine o sa aducă doar consilieri noi. Care partid mai pune pe liste consilieri vechi, va pierde prin votul cetatenilor.

    Cunosc despre incompatibilitatea multora dintre ei. Cunosc un candidat ca primar care atunci când a depus dosarul pentru consilier in 2012 la Tribunalul Mangalia la declarația pe propria raspundere, cu consecinta penală, a uitat sa treacă sentinta ca are 3 ani de interdicție la funcții publice. Practic a intrat consilier ilegal.

    Mai cunosc despre un consilier, de asemeni candidat ca primar, care astazi decontează facturi cu primăria pe servicii de gaze, furnizează serviciului social produsele de birotica la dublu pret. Dar incompatibil poate fi scos din alte motive.
    Mai stiu de asemeni un consilier care nu a avut inspirația sa-si scoata numele din firma care are contract cu primăria. De asemeni incompatibil. Dar măcar are bunul simț să nu mai candideze.
    Pot continua cu fiecare, deci calculul imi arata ca pe viitor consiliul local va avea consilieri noi, primul motiv pentru că au supărat populatia orașului care s-a săturat de ei, al doilea motiv pentru că nu-i mai lasă legea pe multi dintre ei, ori sunt șantajabili.

    Later edit: Ah, da, dupa calcule in mandatul viitor nu vom scapa de circ si sabotări. Pentru ca nu vor dispare inițiatorii din scena politica.

    Exista o posibilitate de mai bine, am auzit despre ea, dar daca ei nu se jenează că deteriorează orasul cu intentie, nu vor intelege cum au de castigat.
    Acesta este un mesaj codificat.

Leave a Reply