Radu Cristian: Vor fi demarate lucrările de construcţie a sălii de sport de la Școala Gimnazială Sf. Andrei din Mangalia

0
185
saladesportscoalasfandreimangalia1
Radu Cristian (fb): “În această seară, vin cu o veste bună pentru cetățenii Mangaliei: Compania Naţională de Investiţii ne‑a trimis documentul (vezi facsimil) prin care am fost informaţi că vor fi demarate lucrările de construcţie a sălii de sport la Școala Gimnazială Sf. Andrei.
Deși în anul 2012 în curtea acestei școli ar fi trebuit să existe un teren de sport, care în acte a fost bugetat și plătit de Ministerul Educației, acest teren nu există în realitate. Cu toate problemele întâmpinate, actuala administrație locală a făcut tot posibilul ca acest proiect să devină o certitudine.
Costurile investiţiei vor fi suportate, în totalitate, de către Ministerul Dezvoltării, printr-un program al CNISala de sport va avea 180 de locuri, iar suprafaţa sportivă totală va fi de 1.083,8 mp din care teren de sport – 1.042,8 mp.
Clădirea va fi asemănătoare celei din imaginile atașate. În curând, vor începe lucrările și la sala de sport de la Școala Gimnazială nr.3″.
saladesportscoalasfandreimangalia2
saladesportscoalasfandreimangalia3

Sur­sa: Radu Cris­ti­an  fb, vineri, 25.03.2016.Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele