Paul Foleanu: Solicit imperativ Primarului Municipiului Mangalia să înceapă, urgent, lucrările de asfaltare a drumurilor!

2
687

farmec.ro
carturesti.ro%20

paulfoleanupsd

     Paul Foleanu: “Astăzi, am constatat cu neplăcută surprindere faptul că autoritățile publice locale continuă să își dovedească neputința în fața problemelor municipiului. Mai grav este faptul că se fac afirmații care nu au nicio legătură cu realitatea, menite să inducă în eroare opinia publică.
     În cursul zilei de luni, 28 martie ac, directorul ADPP Mangalia a declarat că, la ora actuală, instituția nu are niciun leu destinat acestor plombări şi asfaltări.
     Acest mesaj nu este adevărat, deoarece Consiliul Local Mangalia a alocat suma de 2 milioane de euro pentru executarea lucrărilor de asfaltare de care municipiul are mare nevoie.
     Tocmai de aceea solicit, imperativ, primarului Cristian Radu să facă demersuri în vederea demarării de urgență a procedurii de achiziție publică și de începere a lucrărilor de asfaltare în oraș și stațiuni.
     După cum știm, drumurile din Mangalia sunt aproape distruse, iar o reabilitare a acestora se impune cât mai rapid.
     Este vorba despre o investiție amplă, dar extrem de necesară atât pentru comunitatea locală, cât și pentru cei care vizitează ori tranzitează zona de sud a litoralului.
     Sezonul estival bate la ușă, iar la capitolul infrastructură suntem, din nou, depășiți de situație, aspect inacceptabil, în condițiile în care există sumele necesare pentru începerea acestor lucrări”.




piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


2 COMENTARII

  1. Eu am fost la sedinta aia de consiliu, candidatul Paul Foleanu nu a fost. Avea treaba, probabil.

    In spiritul adevărului specific ca era vorba despre plombări, care se pot face imediat, dar brigada de absenți a boicotat. Si boicotul este o arma politica, sunt de acord.
    Ca opinie personala cred in miscarile nepaguboase, astea sunt gloanțe care se întorc pe ei.

    Apoi ca daca dl consilier Foleanu se referă la bugetul aprobat in 15 Februarie 2016, cand s-au aprobat banii pentru plombări si banii pentru asfaltări, o sa explic mai pe inteles:
    – consiliul a taiat banii de plombări intr-un consiliu ulterior din 23 Februarie.
    – consiliul nu s-a atins de banii de asfaltări pentru ca s-a aprobat prea tarziu intentionat, nici Harry Potter nu asfalteaza in timpul asta, ca acum candidatul Foleanu sa acuze pe cineva (cineva asta e tot entitatea consiliului, acolo e puterea de aprobare) nu a facut ceea ce el si brigada lui au dărâmat.

    Zic ca sunt gloanțe care se întorc (or fi emo? maso?) pentru asta e rezultatul in popor. Vezi boicotul in sine.

    Asa, o opinie. Mi-e ciudă că nu vă vedeți cărțile din mână.

  2. Ce sa ii ceri lui Foleanu sa participe la sedinte cand el pe unde a fost s-a ales praful ???? Vezi la 23 August la fabrica,vezi la SC NEPTUN- OLIMP,etc…..Mai are tupeul sa fie si primar ??? Sa distruga cu Iorgus tot ? Doar e iepurele lui,si vrea acum sa isi acopere urmele pentru DNA …..Vai de noi daca ajunge primar….ne vom merita soarta

Leave a Reply