ÎN DEZBATERE PUBLICĂ: Regulamentul finanţării nerambursabile a proiectelor culturale şi sportive din Mangalia

0
712

farmec.ro
carturesti.ro%20

primaria-mangalia-

   Analizând prevederile Legii 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, ale Ordonantei Guvernului nr. 51/1998 privind îmbunătăţirea sistemului de finanţare a programelor, proiectelor şi acţiunilor culturale şi Ordinului nr. 130 din   2006 privind finanţarea nerambursabilă din fonduri publice a proiectelor cluburilor sportive de drept privat şi ale asociaţiilor pe ramură de sport judeţene şi ale municipiului Bucureşti.
    În scopul creşterii numărului activităţilor culturale la nivelul municipiului Mangalia, facilitării accesului cetăţenilor la acţiuni de promovare a valorilor culturale, promovării sportului de performanţă şi al activităţilor sportive destinate publicului larg.
    Tinând seama de necesitatea de a putea asigura finanţarea din fonduri financiare nerambursabile a proiectelor din domenii culturale şi sportive, considerăm că este oportun să se elaboreze un regulament pentru acordarea de finanţări nerambursabile pentru proiecte, programe şi acţiuni de interes local din domeniile respective.
    În conformitate cu dispoziţiile art. 7 din Legea 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, începând cu data de 23.03.2016 se pune la dispoziţia cetăţenilor, pe site-ul municipiului Mangalia, www.mangalia.ro,

     Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de acordare a finanţării nerambursabile pentru proiecte, programe şi acţiuni de interes local din domeniile culturale şi sportive, finanţate din bugetul local al municipiului Mangalia.

    Amendamentele la prezentul proiect pot fi depuse până la data de 22.04.2016, la adresa municipiul Mangalia, Sos. Constanţei, nr. 13, Centrul pentru Informarea Cetăţenilor (CIC) sau pe adresa de e-mail: [email protected]
     2016- Mangalia -Cultura – Click AICI…
     2016- Mangalia- Sportul de performanta – Click AICI…
     2016- Mangalia Sportul pentru toti – Click AICI…

 

 


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply