Vacanţă 2 în 1: cum vă puteţi distra de 1 Mai şi de Paşte pe litoral şi în Delta Dunării

1
669

Primii turişti la mare FOTO Adevărul Constanţa

Primii turişti la mare. FOTO Adevărul Constanţa.

Fie că vă reculegeţi la o mănăstire din Bucovina, că vreţi să prindeţi răsăritul de soare la Vama Veche sau să vă bateţi cu zăpadă, anul acesta, trebuie să ştiţi că agenţii economici au pus la bătaie oferte pentru toate buzunarele pentru minivacanţa de 1 Mai.

Anul acesta, debutul sezonului estival este dublat de sărbătoarea creştină de Paşte. Cu toate acestea, hotelierii de pe litoralul românesc încă nu au profitat de această oportunitate. Majoritatea ofertelor se referă la spaţiile de dormit, neoferind şi altceva în afară de cazare.

La pensiunile din nordul staţiunii Mamaia, o cameră se închiriază cu 70 de lei pe noapte de persoană, dar preţul urcă şi până la 90 de lei. Cine doreşte să înnoptzee într-un apartament scoate din buzunar 125 de lei pe noapte.

La un hotel de patru stele din Mamaia, tarifele pornesc de la 230 euro pe noapte la o cameră dublă şi ajung la 510 euro pe noapte în apartament. Pachetele includ mic dejun şi prânz, iar în noaptea de Înviere turiştii vor fi aşteptaţi cu cozonac, vin şi ouă roşii.  O cameră într-o vilă din Costineşti se închiriază la începutul lunii mai cu preţuri cuprinse între 50 şi 100 de lei pe noapte.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

În Mangalia, la un hotel de 3 stele, preţurile de cazare variază ître 480 de lei de persoană pentru un sejur de trei nopţi şi ajung până la 690 de lei de persoană pentru o minivacanţă de patru zile.

În Vama Veche, cazarea variază de la 67 de lei pe noapte la 100 de lei pe noapte. Cu toate acestea, cei care aleg cel mai sudic loc de distracţie de pe litoral vor înnopta, ca şi în ceilalţi ani, în corturi, sau direct pe nisip.

Albena, destinaţia vedetă

Citeste mai mult: adev.ro/o3q4ct





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Titlul era “cum vă puteţi distra de 1 Mai şi de Paşte pe litoral” !!!!!!!!!
    In afara faptului ca ati enumerat 3-4 preturi in rest NU ATI SPUS NIMIC !!!!!!!

    In concluzie, va pot enumera eu oferta de distractii pentru fraierii ce vor plati preturile de mai sus:
    – NIMIC,
    – NADA,
    – NOTHING,
    – RIEN,
    – NIENTE

    Multumim “managerilor”, “consilierilor” si primarilor (vechi si actuali) din Mangalia si din statiuni !!!
    Ati reusit sa distrugeti turismul.

Leave a Reply