Probleme în PSD Constanţa. Partidul racolează candidaţi pentru primării de la “concurenţă”

0
636
problemeinpsd
Cuget Liber: Cu doar câteva luni înaintea alegerilor locale, PSD Constanţa nu are încă toate cărţile făcute pentru scrutinul electoral din luna iunie. Dacă în alţi ani, se ştia cu mult timp înainte care sunt candidaţii la primăriile din judeţ, în aceste momente, social-democraţii au probleme pe această temă şi au ajuns să racoleze oamenii PNL-ului.

Lăsând la o parte comunele unde oamenii nu se mai înghesuie să prindă funcţia de primar, nici în marile localităţi PSD nu reuşeşte să aibă proprii candidaţi din rândul partidului. Aşa se face că există zvonuri cum că liberalul Dumitru Bocai, fost primar al oraşului Ovidiu în urmă cu patru ani, va candida la alegerile din iunie, sub umbrela PSD, după ce actualul primar George Scupra, care a câştigat mandatul sub umbrela PSD, a trecut, în urmă cu o lună, la PNL.

Un alt personaj „paraşutat” de la PNL la PSD este consilierul local Florea Constandin, din Techirghiol. Şi acesta va candida la alegerile din vară pentru Primăria Techirghiol, însă nu din partea liberalilor, ci a social-democraţilor.

Pe de altă parte, în momentul de faţă, PSD nu are încă un candidat pentru Primăria Cernavodă, acolo unde încă se fac sondaje, iar la Mangalia, în urma refuzului lui Zanfir Iorguş, de-abia acum câteva zile s-a decis ca Paul Foleanu să intre în cursa pentru câştigarea fotoliului de primar.

Continuarea, în cugetliber.ro, Luni, 7 martie 2016.



Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply