Campania de promovare ȘI TU POȚI DEVENI POLIȚIST!

0
361

afis POLITIE

Poliția Română derulează în anul școlar 2015–2016 Campania de promovare a profesiei de polițist și a ofertei educaționale a instituțiilor de învătământ de specialitate în rândul liceelor din toată țara, intitulată „ȘI TU POȚI DEVENI POLIȚIST!” .
Astfel, și în județul Constanța, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, alături de colegii de la Ordine Publică, Rutieră, de la Poliția Municipiului Constanța, Investigații Criminale, Criminalistic, Investigarea Criminalității Economice și cei ai B.C.C.O. Constanța au derulat de la începutul anului școlar peste 100 de activități în unitățile de învățământ constănțene, în parteneriat și susținuți de Inspectoratul Școlar Județean, pentru promovarea acestei campanii.
Odată cu reînceperea cursurilor, oamenii legi au continuat activitățile din cadrul campaniei în școlile din județul Constanța, elevii oferind un feedback pozitiv acțiunilor specifice derulate de polițiști.
pliant fata 1 poze noi finale
pliant fata 2 conditii
Activitatea se adresează cu precădere elevilor de liceu din anii terminali, iar în cadrul întâlnirilor cu adolescenții polițiștii au promovat spoturi audio și video, au oferit pliante informative tinerilor și au discutat cu aceștia în referire la ce înseamnă munca de poliție.
SI TU POTI DEVENI POLITIST 2016 IMG_9267
SI TU POTI DEVENI POLITIST 2016 IMG_9358
Activitățile vor continua pe tot parcursul semestrului al II-lea în liceele din Constanța, unde oamenii legii vor derula întâlniri interactive cu elevii claselor a XI‑a și a XII‑a.
IPJ Constanta, 16.02.2016.Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele