NU scăpăm de CALVAR nici în 2016: Podul de la Agigea se închide TOTAL!

0
473
carturesti.ro%20

pod_agigea

REPLICA: Nu scăpăm de calvarul podului de la Agigea nici în 2016! În momentul de faţă, pe podul de la Agigea se circulă cu restricţie, potrivit CNADNR, „fiind permisă exclusiv circulaţia autovehiculelor cu MTMA =< 5 tone, cu excepţia autovehiculelor destinate transportului de persoane – traficul rutier se desfăşoară pe benzile centrale ale podului, iar viteza de circulaţie este limitată la 50 km/h”.

Însă, urmează ca podul să fie închis TOTAL, pentru două luni de zile, până când vor fi executate lucrări de punere în siguranţă.

„Podul de la Agigea aflat pe DN 39 va fi închis pentru două luni. Este soluţia ideală pentru a se putea lucra şi finaliza lucrările de reparaţii la podul de la Agigea. Închiderea lui se va face pe o perioadă de două luni. Atunci când se vor finaliza lucrările la breteaua care se desprinde din podul nou care face legătura dintre Autostrada A4 şi Portul Constanţa, şi care trece prin localitatea Agigea, podul vechi se va închide pentru reparaţii. Traficul rutier va fi preluat astfel de podul nou, iar până la deschiderea sezonului estival, lucrările la podul vechi vor fi finalizate. Nu ştiu exact de ce se întârzie cu lucrările, acolo este vorba de plăţi neefectuate, lucruri care nu ţin de noi, astfel că nu pot da prea multe detalii. În momentul în care voi cunoaşte exact toate informaţiile, am să le fac şi eu publice”, a declarat Ion Constantin, prefectul judeţului Constanţa.

Citiți continuarea în replicaonline.ro, 25.02.2016.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply