Comentarii la Sondajul de opinie despre candidatii la Primăria Mangalia

0
843
SONDAJ Dintre candidatii anuntati până acum, pe cine ati alege ca primar al Mangaliei?
primaria_mangalia_mangalianewsro-

SONDAJ DE OPINIE:

Cine credeti că va fi ales primar al Mangaliei, la 5 iunie 2016?

Situatia voturilor, astăzi, 26 februarie 2016, ora 9.00:
  • Mincă Ion – PRM (30%, 509 voturi)
  • Radu Cristian – PNL (24%, 412 voturi)
  • Foleanu Paul – PSD (23%, 394 voturi)
  • Bîrboră Constantin – PMP (12%, 198 voturi)
  • Altcineva (propuneri, pe [email protected])(8%, 139 voturi)
  • Mihai Sorin – UNPR (4%, 71 voturi)
Total alegători: 1.705.

COMENTARII:

Iulian  11 februarie 2016 18:23

Chiar daca nu sunt cu PSD, subscriu si eu la comentariul lui Razvan Borcescu. Mangalia are nevoie de un om cu experienta lui Ion Minca – Nelu si am convingerea ca si-o va folosi pentru a face lucruri bune pentru cetateni. Felicitari, mangalianews.ro, pentru initiativa sondajului de opine. Cu cat mai multi isi exprima optiunea de vot, cu atat mai putini putem fi inselati.

Engel  11 februarie 2016 21:29

Acest oras de provincie are nevoie de un suflu nou, un om cu o viziune proaspata, nu de un carciumar, un puscariabil sau de altii care pana acum nu au dovedit nimic. Altul!!!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vali  12 februarie 2016 17:39

ION MINCA este alegerea cea mai buna. Sa dea cineva un exemplu, dintre cei inscrisi, care a facut mai mult bine oamenilor decat acest OM. VOTATI ION MINCA!

Florin  12 februarie 2016 21:34

Cel mai bun candidat este Constantin Barbora, profesor, om obișnuit, bun conducator si foarte respectat, atât între tineri, cat si între cei de vârsta a 3-a.

Nicky  13 februarie 2016 10:26

Hai sa fim seriosi, ca Foleanu care a fost mana dreapta la construirea baracilor, la vânzarea pădurii si a curtii spitalului are acest procest pentru ca e la PSD! Minca e doar un carvoumar, Barbora si el un profesoras. Sint majoritatea incapabili in a conduce. Nu e zmeu nici Radu, dar sa fim seriosi ca e singura optiune viabila intre atatia saracuti cu duhul si penali. Măcar el si-a facut banii înainte de a veni la primărie, nu ca Foleanu care a jumulit cu Iorgus orasul… Si de ce sa nu aibă si el sansa de a termina proiectele începute si pe care le duce singur pentru ca dragii consilieri in frunte cu Foleanu nu îl ajuta, ci ii pun bete in roate

un mangaliot  13 februarie 2016 11:54

Pacat ca nu candideza Directorul de la Nextgen. D-ul Branescu ar fi cea mai buna alegere pentru Mangalia.

Radu  14 februarie 2016 17:40

Personal nu tin partea nimanui pentru ca nu cunosc personal candidatii dar am vazut ce s-a intamplat pana acum cu orasul. Parerea mea e ca nu merge bine din cauza lipsei de experienta a fostilor in a gestiona banii si mai ales persoanele potrivite pentru a rezolva problemele cetatenilor. Dintre cei de pe lista voi sustine candidatul cu cea mai multa experienta in administrare. Pana apare altul mai pregatit, cel mai potrivit mi se pare Ion Minca.

Anonim  15 februarie 2016 16:27

Cred ca Ion Minca (bunicul) este cel mai potrivit. A ajutat pe toata lumea, eu am fost mereu de fata, au intrat cred ca mii de oameni pe poarta si si-au spus oful ,bunicul a ajutat pe toata lumea si cred ca el e cel mai potrivit.

George  16 februarie 2016 20:18

Ion Minca. Din pacate, Foleanu, desi un tip simpatic, știe toata lumea cine e de fapt si ce a facut, toata publicitatea PSD nu il poate spăla de cele făcute, imi pare sincer rau de alegerea PSD, insa nu are nici o sansa. Bafta

Anonim  22 februarie 2016 7:50

NICIUNUL !!!

Sibel Meran  23 februarie 2016 15:49

Ne cereti aici sa alegem dintre ,,cai morti,, si ,,gloabe batrane…
Dumneavoastra ar trebui sa deschideti ochii potentialilor alegatori catre oameni tineri, bine pregatiti profesional si capabili sa conduca un oras. Sunt sigura ca Mangalia nu duce lipsa unor candidati veritabili si, odata ce vor fi cunoscuti prin intermediul Dv., este posibil sa creasca si procentajul celor care au intentia de a se prezenta la vot.
Altfel va transformati in trompetele unor indivizi are, pe langa faptul ca au fost si sunt slabi pregatiti profesional si politic, nu au facut nimic deosebit pentru acest oras timp de 15-20 de ani de cand se tot ,,indeasa,, sa iasa in fata. Oricum, sunt convinsa ca nu va mai dura mult bataia de joc care, ce-i drept, este contagioasa la nivelul intregii tari. Mai devreme sau mai tarziu ,,buboiul,, va exploda !

mangalianews.ro  23 februarie 2016 15:53

Aceasta este oferta electorala oficiala, pe plan local. Alte candidaturi nu s-au anuntat, deocamdata…

Palicarul  24 februarie 2016 18:12

Nu v-ati saturat sa-i vedeti, mandat dupa mandat, pe aceeasi asa-zisi edili ? Nu credeti ca ar trebui incercat si cu altfel de politicieni, mai tineri si „neunsi cu toate alifiile” ? Nu-l cunosc personal pe profesorul Mihai Sorin, dar inclin sa-i dau votul meu. Sa incercam si o altfel de politica !

Parinte  24 februarie 2016 19:34

Care politica, domnul meu? Asta-i profesor de romana, bun se spune, dar eu il stiu ca om si iti spun ca e limitat si incrancenat. Sa te fereasca al de sus sa nu inveti sau sa i te impotrivesti ca ai dat de dracul. S-a inmuiat rau, face pe oaia blanda pentru atragere de electoral, dar e zmeu doar in meseria lui, in rest incurca lume, bagator de seama caruia i s-a facut post special de inspector adjunct, pentru ca CV-ul lui era gol si nu a putut trece concursul. Pana la el au fost doar doua posturi la Constanta. Odata cu trecerea lui de la PNL la UNPR (traseist politic) s-a ivit si al treilea post in ISJ. Colegii spun ca nu prea stiu care e rolul lui acolo … Cred ca rolul lui e la catedra din cate stiu de la copiii mei care au avut ocazia sa faca romana la scoala cu el. Ca om total pe dinafara…. A fost PNL-ist, s-a incuscrit cu Radu iar acu arunca cu pietre in el. A tradat partidul in care era de zeci de ani pentru postul oferit de UNPR la Inspectorat, asa ca lasa-ne, fiecare ar trebui sa ramana unde e bun. Putin realism n-ar strica unora!

Anonim  24 februarie 2016 21:28

Dacă l-ați cunoaște pe MIHAI Sorin, ați merge pe mâna lui! Nu v-ați saturat de toate scursurile? Auzi: Muncă, Foleanu, Cristian Radu.

Sterben  24 februarie 2016 23:00

Votez MIHAI SORIN!!!! Profesorul Mihai Sorin, cred ca este singurul capabil sa schimbe ceva in Mangalia. Ambii mei copii au facut limba romana cu profesorul Mihai Sorin, ambii au fost olimpici la limba romana si asta datorita domnului profesor. Il respect, a fost un profesor – exemplu pentru copiii mei. Nu vom ezita sa va laudam toata viata, domnule profesor!!!!!! Va felicitam pentru ca ati reusit sa ajungeti inspector, o meritati, sunteti un om deosebit si asta o stie toata Mangalia, au trecut prea multe promotii prin mainile dumneavoastra iar noi suntem mandri de rezultatele dumneavoastra!!!!

Anonim  24 februarie 2016 23:12

Votez MIHAI SORIN!!!! Cea mai buna varianta!!! Un om destept, devotat. A fost profesorul fiicei si fiului meu, un om deosebit, il admir pe profesorul Mihai Sorin!!!! Domnule profesor, tot respectul pentru dumneavoastra!!!!

Nicky  25 februarie 2016 0:35

Sunt trei comentarii chiar ale dlui Mihai Sorin si unul al unei colege care are un anumit stil de diacritice. V-o confirma o colega de la scoală unde predau cei doi asa pretinsi „parinti”. Bravo, domnule Mihai Sorin! Daca tot va sustineti singur, mai scapati cate o greseala ca e batator la ochi de cat de corect scriu toti parintii elevilor dumneavoastră. I-ati meditat si pe ei? Vedeti ca textul de pe pagina de Facebook pe care l-ati scris despre pâine si circ e valabil si pentru dumneavoastră. Ati început circul si ca sa faceti fata unei lupte politice ce se anunta foarte murdara, sunteti dispus sa il continuati. Ne pacaliti pe noi si va pacaliti pe dumneavoastră. Va sta bine la catedra, asa ca opriti-va înainte sa va terfeliti imaginea dumneavoastră si a familiei pentru ca bănuiesc ca stiti in ce va bagati. Ramaneti unde va pricepeti si va iertam traseismul politic si aroganta…

 

Anonim  25 februarie 2016 19:28

In mun Mangalia nu s-au mai nascut copii, nu au devenit adulti, educati, scoliti, care sa isi doreasca schimbarea in mai bine? Aceeasi mamuti istorici isi depun candidatura, dar toti mangaliotii se vaita si sunt nemultumiti… Nu suferiti prea mult, nu sunteti singuri, aceasta este starea generalizata a intregii natiuni

Anonim  25 februarie 2016 20:40

Toti vorbim, dar nimeni nu se implica cu adevarat!!! Raman doar vorbe… Loviti unii intr-altii, oare de ce? Nu v-ati saturat de sistem, sau suntem prea satui ca sa mai facem ceva sa mai scimbam ceva, sau…. Poate devenim si noi cum sunt strainii fiecare pentru el si daca putem hai sa lovim unii in altii, om vedea consecinte dupa.


MangaliaNews.ro, Vineri, 26 februarie 2016.





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply