Lucian Nichita și Dumitru Filip, propuși de PNL să-i înlocuiască în Consiliu pe răzvrătiții Leo Tănase și Cristian Drăgan

0
679

PNLmangalia - Copy

Editia de Sud: Ieri după-amiază (marti, 23 febr.-n.red.), în cadrul ședinței Biroului Permanent Local al PNL Mangalia, președintele formațiunii, edilul Cristian Radu a nominalizat înlocuitorii aleșilor Leo Tănase și Cristian Drăgan, care și-au exprimat intenția de a renunța la statutul de membri. Este vorba despre Dumitru Filip, recent pensionat, după ce în ultimii ani a ocupat funcția de Director al Direcției de Turism din cadrul Primăriei Mangalia și despre Lucian Nichita, angajat al Șantierului Naval DMHI.
Situația nu este prea clară, în condițiile în care, până acum, doar consilierul Cristian Drăgan și-a dat demisia din partid, în timp ce Leo Tănase a părăsit barca liberală doar la nivel declarativ, întrucât la ședința de îndată de ieri nu doar că a participat, dar a și votat echilibrarea bugetului local.
Informația privind desemnarea celor doi înlocuitori ne-a parvenit pe surse, întrucât PNL Mangalia nu crede în materiale de presă, cu toate că, slavă Domnului, nu duce lipsă de specialiști în (non) comunicare.
Sursa: editiadesud.ro, 24.02.2016.




piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply