Curs gratuit MobilitatE+, la Școala Gimnazială Gala Galaction din Mangalia

0
729

farmec.ro
carturesti.ro%20

curs_erasmusplus

Ce?
Cursul de MobilitatE+ (curs de formare pentru scrierea proiectelor europene) de mobilitate, domeniul tineret;
Când?
În perioada 19-21 februarie 2016;
Unde?
La Mangalia, gazdă bună și tradițională, care a și lansat invitația susținerii cursului, la Scoala Gimnazială Gala Galaction/Sos. Constantei, nr 27;
Organizator ?
ANPCDEFP, prin Reţeaua de formatori Erasmus+
Formatori:
Marian Ancuța, Luciana Bold-Popescu
Tip eveniment:
Curs
Pentru cine sunt aceste proiecte?
Acest tip de proiecte îi implică atât pe cei care sunt beneficiarii finali ai procesului de învăţare (studenţi, elevi – filieră tehnologică sau vocațională și postliceal -, tineri, voluntari etc.) cât şi profesioniştii din domeniile educaţie, formare şi tineret care facilitează procesul de învăţare (profesori, formatori, lucrători de tineret, personal de conducere sau administiv etc).
Cui i se adresează acest curs?
MobilitatE+ este pentru cei care
  • sunt dispuși să dezvolte proiecte de mobilitate ERASMUS+ în organizația/instituția reprezentată cu impact la nivel organizațional și comunitar
  • au o poziție în organizație/instituție care le permite să înțeleagă nevoile de dezvoltare ale acesteia, nevoile de învățare ale membrilor și beneficiarilor și modul în care un proiect Erasmus+ poate răspunde acestor nevoi
  • au autoritatea și capacitatea de a valorifica în organizație/instituție competențele dobândite la curs prin scrierea și implementarea unui proiect Erasmus+
  • pot să își asume participarea la toate cele 3 zile de curs și sunt dispuși să completeze integral formularele de candidatură şi de evaluare acordând seriozitate și timp fiecărui câmp
Participanții la acest eveniment de formare prin programul european Erasmus+,  au fost selectați pe baza aplicațiilor proprii, evaluate și ierarhizatede către reprezentanții ANPCDEFP România!

NU se percepe taxă pentru participarea la acest curs!

Participanții sunt încurajați să vină la curs cu tot entuziasmul si deschiderea, pentru că se vor bucura de un proces de invatare in care se vor inscrie cu totii si care functioneaza doar daca se depune energie constructiva, in cele 3 zile pe care le vor avea la dispozitie.

prof-Adriana-Popescu-Sc5-Mangalia (Small)
“În ultimii ani, Școala Gala Galaction din Mangalia a fost preocupată permanent să dezvolte  proiecte europene în domeniul educației și tineretului, în orașul nostru și în zona aferentă Mangaliei. Numeroase au fost cursurile susținute de formatori ai ANPCDEFP în școala noastră, cursuri adresate instituțiilor de educație și formare, dar și ONG-urilor din zonă.
Agentia Natională pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale este o institutie publică din subordinea Ministerului Educației. În prezent, Agentia a fost desemnată ca ”Agentie de implementare pentru programul european Erasmus+, în perioada 2014-2020”.
ANPCDEFP administrează programul Uniunii Europene care sprijină proiectul national de schimbare in bine a comunitatilor si a atitudinilor si mentalitatilor indivizilor. Focusul este pe calitatea proiectelor, proceselor, a oamenilor si rezultatelor.
MobilitatE+ este primul curs de acest gen, susținut în județul nostru. Cursul  de formare pentru scrierea proiectelor europene vizează mobilitatea tinerilor din orașul nostru, în cadrul UE.
Sunt sigură că sub îndrumarea competentă a formatorilor Marian Ancuța și Luciana Bold-Popescu, Mangalia  se va îmbogăți cu noi proiecte susținute financiar de UE”.

Prof. Adriana Popescu, director.


Vezi si articolul: Curs Erasmus +, mobilitatE+, domeniul Tineret, la Mangalia


MangaliaNews.ro, joi, 18 februarie 2016.



Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply