MEGACONSTRUCT SA – UN PARTENER DE ÎNCREDERE

0
2347

banner_megaconstruct_mangalia

STRATEGIA SI OBIECTIVELE companiei:

  • Obiectivul principal al S.C. MEGACONSTRUCT S.A. este imbunatatirea permanenta a serviciilor oferite clientilor nostri, prin asigurarea unui standard de inalta calitate a activitatilor de distributie si furnizare gazelor naturale, scopul nostru fiind cresterea confortului si sigurantei dumneavoastra;
  • S.C. MEGACONSTRUCT S.A. urmareste sa satisfaca in mod constant si profesionist cerintele clientilor sai, prin asigurarea de servicii in conditii egale si nediscriminatorii fata de acestia.

Avand in vedere dezvoltarea rapida a economiei, atat la nivel national, cat si la nivel international, precum si rolul pe care energia il indeplineste in sustinerea activitatilor economice, strategia MEGACONSTRUCT este orientata spre indeplinirea unor obiective majore, in conformitate cu reglementarile europene in domeniul gazelor naturale, cum ar fi:

  • alimentarea in conditii de siguranta si de continuitate cu gaze naturale a tuturor consumatorilor, cu respectarea legislatiei in vigoare, inclusiv cea referitoare la protectia mediului si securitatea muncii;
  • elaborarea unui program de dezvoltare propriu, in concordanta cu evolutia viitoare a consumului de gaze naturale;
  • dezvoltarea de retele de distributie a gazelor naturale in conditii de siguranta in exploatare, respectarea cerintelor legale privind protectia mediului, si, pe cat posibil, reducerea nivelului emisiilor daunatoare si poluante, comunicarea si conlucrarea cu furnizorii de produse si servicii ai societatii noastre pentru a diminua impactul asupra mediului, responsabilizarea personalului privind protectia mediului.

megaconstruct-sigla

EXPERIENTA

Suntem, cu siguranta, partenerul ideal pentru dumneavoastra, serviciile oferite de societatea noastra fiind complete, de la servicii de proiectare, executie, montaj, punere in functiune la servicii de furnizare in conditii optime si mentenanta.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Incepand cu anul 2000, S.C. MEGACONSTRUCT S.A. a realizat sistemele de distributie gaze naturale in comunele Balotesti si Afumati, judetul Ilfov.

De asemenea, S.C. MEGACONSTRUCT S.A. a realizat sistemele de distributie gaze naturale din comuna Tarlungeni, judet Brasov, comuna Ulmi, judet Giurgiu, in Municipiul Mangalia si statiunile adiacente, judet Constanta, orasele Lehliu, Dor Marunt, judet Calarasi, Gorgota, Sirna, Tinosu si Poienarii Burchii, judet Prahova.

Echipa MEGACONSTRUCT ofera o gama larga de servicii bazate pe profesionalism si promptitudine:

  • Interventia rapida pentru remedierea defectelor – asiguram 24 ore din 24 echipe de interventie care se ocupa de colectarea reclamatiilor si rezolvarea acestora prin remedierea defectelor intervenite la sistemul de distributie;
  • Asiguram servicii de verificare si revizie a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale la solicitarea dumneavoastra.

Megaconstruct S.A, in calitate de operator al sistemului de distributie, are obligatia legala de a verifica daca clientii sai respecta termenele stabilite de reglementarile in vigoare cu privire la efectuarea reviziilor si verificarilor obligatorii, in caz contrar fiind obligata sa sisteze funizarea gazelor naturale, pâna la efectuarea verificarii sau reviziei restante.

Pentru efectuarea acestor operatiuni, puteti opta la serviciile Megaconstruct sau la serviciile oricarui alt operator autorizat ANRE, consultand pagina de internet http://www.anre.ro/

La verificarea/revizia instalatiei de utilizare, consumatorul trebuie sa detina urmatoarele documente pe care sa le puna la dispozitia operatorului care evecuta lucrarile:

  • Dosarul instalatiei de utilizare;
  • Verificarea tehnica la zi, in conformitate cu prescriptiile tehnice PTA1-2002-ISCIR, pentru aparatele consumatoare de combustibil gazos, emisa de o firma autorizata ISCIR.

Dupa efectuarea verificarii/reviziei instalatiei de utilizare de catre un operator autorizat, clientul va pastra un exemplar al documentelor justificative si un alt exemplar va fi depus la Megaconstruct S.A, nu mai tarziu de data scadentei conform NTPEE art.14.43 alin.2 si 3.

Echipa de specialisti pe care Megacosntruct S.A o pune la dispozitia dumneavoastra realizeaza verificari tehnice si revizii periodice, in baza unei programari adusa la cunostinta consumatorului printr-o instiintare, inainte ca termenul prevazut pentru verificarea/revizia instalatie de utilizare sa expire.

Revizia periodica a instalatiei este obligatorie la maxim 10 ani.

In cazul in care exista pierderi de gaze, avarii la instalatia dumneavoastra de utilizare sau ruperi ale unor conducte sau bransamente sau simtiti miros de gaze, sunati de urgenta la numerele de telefon ale Dispeceratului din localitatea respectiva:

  • Tel Verde 0800863422 pentru toate locatiile, apel gratuit pentru consumator
  • Balotesti/ Sirna, Gorgorta, Poienarii Burchii – 0720/220.616
  • Afumati – 0720/220.611
  • Tarlungeni – 0720/220632
  • Lehiu/Dor Marunt – 0720/220646
  • Mangalia – 0726/777 360.

Aceste numere le puteti gasi si pe verso facturii de gaze.

Apeland la specialistii nostri, veti evita orice eveniment nedorit si va veti bucura permanent de confort si siguranta.


megaconstruct

CLIENTI NOI

Doriti racordarea la sistemele de distributie din zonele concesionate de societatea noastra ?

Nimic mai simplu !

Urmand pasii alaturati, nu veti intampina nicio dificultate:

CUM DEVENITI CLIENT MEGACONSTRUCT

Pentru a deveni consumatori, trebuie sa urmati urmatoarele etape:

  1. CERERE PENTRU ACORDAREA ACCESULUI LA SISTEMUL DE DISTRIBUTIE A GAZELOR NATURALE

Va invitam la sediile societatii noastre din punctele de lucru, pentru a completa cu ajutorul angajatilor nostri Cererea pentru acordarea accesului la sistemul de distributie a gazelor naturale. De asemenea, specialistii nostri va vor informa despre documentele necesare obtinerii acordului de acces.

Cerere Aviz Amplasament.

Cerere acord acces pentru persoane fizice.

Cerere acord acces pentru persoane juridice.

  1. ELIBERAREA ACORDULUI DE ACCES LA SISTEMUL DE DISTRIBUTIE A GAZELOR NATURALE

Raspunsul favorabil reprezinta acordul de acces si precizeaza: debitul instalat pentru care s-a facut rezervarea de capacitate, regimul presiunii de livrare a gazelor naturale inainte de statia/postul de reglare-masurare, durata de valabilitate a acestuia etc.

  1. DEPUNEREA DE CATRE SOLICITANT A CERERII DE RACORDARE

Termenul limita de depunere de catre solicitant a cererii de racordare este de 60 de zile, inainte de expirarea termenului de valabilitate a acordului de acces.

Cerere racordare pentru persoane fizice.

Cerere racordare pentru persoane juridice.

  1. INCHEIEREA CONTRACTULUI DE RACORDARE

In termen de 30 de zile de la inregistrarea cererii de racordare intervine incheierea contractului de racordare cu operatorul licentiat al serviciului de distributie.

Contract racordare persoane fizice.

Contract racordare persoane juridice.

  1. ACHITAREA DE CATRE SOLICITANT A TARIFULUI DE RACORDARE

In momentul obtinerii acordului de acces se va incheia si Contractul de racordare la sistemul de distributie, conform HG 1043/2004. Dupa semnarea contractului se va emite factura aferenta tarifului de racordare urmand a fi achitata de catre client. Clientul va fi pus in functiune numai dupa achitarea integrala a taxei de racordare.

Refuzul accesului tertilor la sistemele de distributie a gazelor naturale, conform Legii gazelor nr.123/2012, se poate face in urmatoarele situatii:

  • nu exista obiective/conducte parti componente ale sistemelor la care urmeaza a fi realizata conectarea;
  • capacitatea este insuficienta;
  • aparatele de utilizare solicitate nu se incadreaza in cerintele minime privind siguranta in functionare si protectia mediului, prevazute de legislatia in vigoare;
  • accesul la sistem impiedica indeplinirea obligatiilor de serviciu public si siguranta in exploatare.

INCHEIEREA CONTRACTULUI DE FURNIZARE

Ultima etapa consta in semnarea Contractului de furnizare, montarea contorului si punerea in functiune a instalatiei.

Contract furnizare pentru persoane fizice in regim reglementat.

Contract furnizare pentru persoane juridice in regim reglementat.

Contract vanzare-cumparare gaze naturale in regim negociat (persoane fizice, persoane juridice).


Alegeți alimentarea cu gaze – MEGACONSTRUCT SA, un partener de încredere!
Mangalia, str.Rozelor, nr.8, bloc R4, sc.A, ap.3, parter.
Program: Luni – Vineri: 08.30 – 13.00; 14.00 – 17.30.
Tel: 0341.145.848. Dispecerat gaze Mangalia: 0726.777.360.
http://www.megaconstruct.ro/

megaconstruct_mangalia_banner-c

 


MangaliaNews.ro, 17.02.2016.





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply