EXPLOZIA DE LA MANGALIA NU SE CONFIRMĂ! A căzut tencuiala de la un bloc!

1
613

bloc_mangalia_tencuiala

replicaonline.roO bubuitură puternică a avut loc într-un bloc din Mangalia, mai multe persoane sunând la 112 și semnalând acest lucru. Televiziunile de știri au prezetat imediat știrea, cu precizarea că a fost o explozie, instalându-se astfel panica!

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au ajuns la fața locului, pentru a stabili despre ce este vorba.

Nefericitul eveniment s-a petrecut în cursul zilei de joi, 11 februarie, la fața locului, adică pe strada Rozelor, ajungând mai multe ambulanțe, echipaje de Poliție și echipaje din cadrul ISU Dobrogea. Cei care au sunat la 112 au menționat că au auzit o bubuitură puternică ca și cum ar fi explodat o butelie. Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, a fost afectată fațada blocului între etajele 3 și 4, dar nu există urme că ar fi avut loc deflagrație, precum geamuri sparte. Se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

UPDATE Explozia nu se confirmă!

Reprezentanții ISU au venit cu noutăți și au precizat că explozia nu se confirmă. A căzut pur și simplu tencuiala de pe fațada blocului, pe acoperișul unui spațiu comercial. În momentul incidentului, se lucra la fațada blocului!

Joi, 11 februarie 2016, replicaonline.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/




piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

Leave a Reply