De la IPJ Constanța: Infracţiuni la regimul rutier

0
710

rutiera

La data de 09.02.2016, la ora 12.23, T. N. a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, pe banda nr. 4 şi ajungând în zona intersecţiei semaforizate cu strada Poporului, schimbând brusc direcţia de deplasare, fără să se asigure, pătrunde pe banda nr. 5 unde intră în coliziune cu un alt autoturism, care circula pe banda nr. 5

 Accidentul s-a soldat cu  vătămarea corporală uşoară a unui pasager din autoturismul care circula regulamentar.


 La data de 09.02.2016, la ora 07.30, S. I. a care condus un autoturism pe DJ 228, dinspre localitatea Poarta Albă către oraşul Ovidiu  şi ajungând la km 12+200, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum alunecos, a pierdut controlul volanului, părăsind şoseaua în partea dreaptă, răsturnându-se în afara părţii carosabile.

 Accidentul s-a soldat cu  vătămarea corporală uşoară a unui pasager.


 La data de 09.02.2016, la ora 18.30, N. I. G. a condus un autoturism  pe aleea de ieşire din Portul Constanța,  Poarta 1, a virat stânga pentru a se încadra pe strada Marinarilor, moment în care a surprins şi accidentat pe O. A., care fiind sub influenţa băuturilor alcoolice s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală uşoară a pietonului.


 La data de 09.02.2016, la ora 20.40, S. G., a condus un autoturism,  pe Bulevardul 1 Mai, dinspre pod ,, Doraly” către Far, pe banda nr. 1 și ajungând în dreptul unui marcaj pietonal, din cauza nepăstrării unei distanţe de siguranţă în mers, a intrat în coliziune faţă-spate cu un alt autoturism, care a oprit pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor angajați în traversare.

 În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerei dreapta față din autoturismul care oprise pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor.

 Conducătorul autoturismului, S. G. a refuzat testarea alcoolscop și recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


 La data de 09.02.2016, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe C. M. L., în vârstă de 25 ani, din localitatea Făcăieni, judeţul Ialomiţa, care a condus o motocicletă cu viteza de 148 km/h, în municipiul Constanţa, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


 La data de 09.02.2016, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Murfatlar l-au depistat pe D. D.I., în vârstă de 21 ani, din localitatea Cobadin, care a condus un autoturism pe raza oraşului Murfatlar, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


 La data de 08.02.2016, la ora 23.45, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Negru  Vodă, l-au depistat pe C. I.L., în vârstă de 35 ani, din oraşul Negru Vodă, care a condus un autoturism neînmatriculat.

 De asemenea, la data de 09.02.2016, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Negru Vodă, l-au depistat pe I. C., în vârstă de 38 de ani, din satul Vâlcelele, care a condus un autoturism pe raza localităţii Vâlcele, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


La data de 09.02.2016, la ora 16.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Medgidia, l-au depistat pe I.E., în vârstă de 26 ani, din  Cobadin, jud. Constanţa, care a condus un atelaj hipo neînregistrat, pe strada Liliacului din Cobadin iar din cauza neatenţiei, a intrat in coliziune cu un autoturism, ce se afla parcat în afara părţii carosabile, pe un podeţ, pe sensul opus de mers al conducătorului de atelaj.

In urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului atelajului, acesta fiind transportat la Spitalul Medgidia.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

În cauze s-au întocmit dosare penale.





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply