Constănţeni, vreţi să vă angajaţi în Poliţie? Iată posturile disponibile! (document)

0
694

farmec.ro
carturesti.ro%20

politiaromana

Ziua de Constanta: O prioritate a Ministerului Afacerilor Interne este reducerea deficitului de personal la nivelul structurilor MAI. Astfel, o primă etapă este organizarea concursurilor pentru un număr de 1.000 de agenţi de poliţie care vor avea ocazia să treacă în corpul ofiţerilor, bineînţeles, după promovarea examenului.

Astfel, pe site-ul jandarmi.ro a fost publicată situaţia posturilor din Poliţia Română propuse a fi încadrate prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor de poliţie.

În cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate (DCCO) – Brigada Combaterea Criminalităţii Organizate (CCO) Constanţa, sunt disponibile două posturi. La DCCO – Serviciul CCO Porturi Maritime, este disponibil un post. În cadrul Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor (UTAI) Constanţa, este disponibil un post.

La nivelul Direcţiei de Poliţie Transporturi, la Secţia Regională a Poliţiei Transporturi (SRPT) Constanţa, sunt două posturi disponibile, iar la Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi (BJPT) Constanţa sunt tot două locuri disponibile.

În cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa este un post disponibil – la Comunicaţii şi Informatică, două posturi la Criminalistică, unul la Investigarea Criminalităţii Economice, 11 la Investigaţii Criminale, trei la Ordine Publică şi două la Rutieră.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

2.500 de civili pot deveni polițiști​

Continuarea, AICI.





piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply