Angajări la ANAF. Vezi câte posturi sunt disponibile la Constanța

0
1076
anaf-constanta
REPLICA: Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) la scos la concurs 271 posturi, între care 24 sunt la Constanța. ANAF anunță organizarea, în data de 5 martie 2016, a concursului pentru ocuparea unui număr de 271 posturi la Direcția Generală Antifraudă Fiscală. (…)
Vezi posturile disponibile la Constanța

Pentru Serviciul de control antifraudă 1 este liber un post de inspector antifraudă principal. Pentru Serviciul de control antifraudă 3 este disponibil câte un post de inspector antifraudă asistent. Pentru Serviciul de control antifraudă 8 este disponibil câte un post de inspector antifraudă asistent. De asemenea, pentru Serviciul de analiză și programare a fost pus la bătaie un post de inspector antifraudă asistent. Totodată, se caută un inspector antifraudă superior pentru Serviciul de control antifraudă 7.

Referitor la Serviciul de analiză și programe, este disponibil un post de inspector antifraudă asistent. La Serviciul de monitorizare și control achiziții intracomunitare sunt libere 15 posturi, printre care 5 de inspector debutant, 7 de asistenți și 3 de inspectori principali. În cadrul compartimentului cooperare instituțională, ca posturi vacante găsim 4 de inspectori antifraudă debutanți, 2 de inspectori asistenți și 2 de inspectori principali.

Continuarea, în replicaonline.ro, Vineri, 5 febr.2016.




piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply