COD PORTOCALIU! S-a activat Comitetul Local pentru Situatii de Urgentă

0
556

farmec.ro
carturesti.ro%20

Comitet-Local-Situatii-Urgenta-cod-portocaliu

Incepand din aceasta seara, de la orele 20:00, pana maine, duminica, 17 ianuarie orele 20:00, se instituie cod portocaliu de vant, viscol si ninsori, conform previziunilor Agentiei Nationale de Meteorologie.

Comandamentul Judetean pentru Situatii de Urgenta s-a intrunit astazi la Primaria Limanu, pentru a se organiza in vederea solutionarii eventualelor probleme cauzate de furtuna din aceasta noapte si de maine.

Tot astazi, la Primaria Mangalia s-a convocat Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta, pentru a pune la punct ultimele detalii legate de masurile ce se impun in cazul codului portocaliu. La sedinta au participat reprezentanti ai Primariei, Politiei Locale, RAJA, MAI, MAPN, Jandarmeriei, ISU. Autoritatile locale ne asigura ca sunt in alerta, gata sa intervina in orice moment, daca va fi cazul.

Deoarece se va circula in conditii de iarna, soferii sunt rugati sa conduca prudent, pentru a nu exista incidente neplacute in trafic. Mai multe utilaje care imprastie material antiderapant, dar si utilajele de deszapezire, se vor afla pe teren, in mai multe zone din oras.

Pentru eventuale solicitari sau reclamatii, puteti apela numarul de telefon: 0756.201.404, care apartine Dispeceratului Politiei Locale Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

sursa: fb.


Sâmbătă, 16 ianuarie 2016.




piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply