Scandal în PNL Constanta. “Pedeliştii” ies la atac, Dragomir taie şi spânzură de unul singur

0
600
gheorghedragomir

În loc să-şi unească forţele pentru a câştiga cât mai multe primării în acest an electoral, membrii PNL Constanţa au început anul cu scandal în interiorul formaţiunii politice de la malul mării. Şi tot tămbălăul a pornit de la copreşedintele PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, care, zilele trecute, a anunţat că actualul primar al oraşului Ovidiu, George Scupra, de la PSD, va candida la alegerile locale din vară la Primăria Ovidiu, dar din partea PNL. 

Şi asta în condiţiile în care filiala avea doi liberali dornici să candideze la Primăria Ovidiu. Mai exact, este vorba despre fostul primar Ovidiu Bocai şi fostul candidat George Albină.

Strategia prin care George Scupra a fost adus în PNL l-a nemulţumit pe celălalt copreşedintele PNL Constanţa, Sorina Tuşa, de la fostul PDL. Practic, Sorina Tuşa este nemulţumită în legătură cu candidatul partidului pentru oraşul Ovidiu şi spune că nu este normal să se coopteze un membru PSD pentru a candida din partea PNL la alegerile din acest an, atâta timp cât partidul ar putea avea candidaţi din interior.

Continuarea, în cugetliber.ro, miercuri, 13 ian.2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply