Spaţiu de promenadă în locul garajelor de pe strada T. S. Săveanu

0
691

consiliul_local_mangalia-mai2015-

Consilierii locali din Mangalia au aprobat, în cadrul ultimei şedinţe ordinare din 2015, două proiecte de sistematizare a unor zone din localitate. Este vorba despre indicatorii tehnico-economici privind alimentarea cu apă şi canalizare în Cartierul Dobrogea I şi sistematizarea zonei din preajma Centralei nr. 6, de pe strada T.S. Săveanu. Un al treilea proiect, ce viza sistematizarea zonei Şos. Constanţei – intersecţie Saturn – Gara Mangalia, nu a trecut de votul consilierilor.

În primul caz, aleşii locali au aprobat proiectul de alimentare cu apă şi canalizare a străzii Geo Bogza din Cartierul Dobrogea I, o investiţie din bugetul local de aproximativ 200.000 de lei.

Un al doilea proiect de sistematizare vizează dezafectarea garajelor din preajma Centralei nr. 6, în locul acestora urmând să fie amenajat un scuar dotat cu bănci pentru odihnă, dar şi spaţiu verde. Potrivit reprezentanţilor ADPP Mangalia, garajele nu au fost utilizate, cel puţin în ultimii ani, în scopul iniţial, existând, în acest sens, nenumărate plângeri din partea cetăţenilor din zonă cu privire la igiena acestor amplasamente.

Valoarea proiectului este de 25.000 de lei, fără TVA., iar evacuarea garajelor vizate se va face pe cheltuiala concesionarilor.

Sursa: editiadesud.ro, 07.01.2016.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply