Finanţări nerambursabile în 2016

0
672

Anul 2016 va aduce o serie foarte variată de finanțări nerambursabile, cuprinse între 10.000 și 200.000 de euro pentru înființarea sau dezvoltarea unor activități economice diverse. Cofinanțarea proprie din partea beneficiarului nu este întotdeauna solicitată, astfel că vă puteți realiza proiectul doar cu ajutorul fondurilor nerambursabile.

Articol scris de Marian Dumitrache, specialistul AvocatNet.ro în fonduri europene.

Spre deosebire de 2015, anul acesta va aduce deschiderea unor Programe Operaționale noi, deosebit de atractive prin prisma sumelor acordate și a condițiilor de eligibilitate cerute.

Succint, finanțările disponibile în anul 2016 sunt prezentate în tabelul de mai jos:

finantari_nerambursabile-2016

1. Programul Operațional Regional

Deschidere estimată: Luna Ianuarie 2016.
Finanțări pentru start-up-uri: nu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Acest program va fi deschis la începutul anului, în cursul lunii ianuarie cu o linie de finanțare destinată microîntreprinderilor.

Prin intermediul acestei linii de finanțare, beneficiarii vor avea la dispoziție o finanțare nerambursabilă cuprinsă între 25.000 și 200.000 de euro, în întregime nerambursabilă. Solicitanții vor suporta doar cheltuielile neeligibile, atunci când acestea intervin în cadrul proiectului (comisioane, impozite, taxe, mijloace de transport, utilaje second-hand).

Condiții de eligibilitate cerute:

Cititi articolul integral AICI. 8 ianuarie 2016.




piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply